transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-02-2024 4.5785 lei 4.9686 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-03-2018

Greseli care iti inrautatesc scorul de credit

Greseli care iti inrautatesc scorul de credit
 Alte stiri la aceasta categorie

Ori de câte ori veri să iei un împrumut, nu contează profesionalismul și calitățile sociale ci scorul de credit. Acest scoring, FICO este principalul motiv pentru care nu ți se acordă suma maximă pentru un împrumut. Variabilele sunt multe, dar câteva sunt foarte clare și poți să le influențezi. Plata la timp a ratelor, trebuie să ai alte credite pe care să le fi rambursat la timp, poate chiar anticipat și este important să se vadă că ai o relație cu banca. Din păcate, o greșeală mică, cum este neplata ratelor la timp îți poate afecta negativ foarte mult scoringul. Informarea este cheia succesului. Compară împrumuturi online (sammenlign lån online) înainte de a plica pentru unul pentru a te asigura că optezi pentru cea mai bună variantă.
 

O greșeală frecventă pe care o fac cei care deja au un scor de creditare foarte prost este că nu sunt deschiși la refinanțare.

Mulți spun că au deja destule credite pe care oricum le este greu să le plătească. Dar refinanțarea nu înseamnă să iei un credit în plus. Ci să cumulezi toate împrumuturile existente într-un singur credit. În cazul în care ai mai multe credite de nevoi personale cu dobândă variabilă, aceasta este soluția perfectă pentru tine. Având în vedere că dobânda crește în timp, ratele devin din ce în ce mai greu de plătit. Cu o refinanțare poți alege ce tip de credit vrei și perioada în care să îl returnezi. Astfel, rata lunară va fi mai mică și mai ușor de plătit.
 

O altă problemă care duce la un scoring mic este că nu știi să folosești cardul de credit responsabil. În mod evident, acest card nu trebuie folosi pentru cumpărături mici și insignifiante ci pentru investiții. Nu cumperi cu cardul de credit cipsuri ci o mașină de spălat. Desigur, acesta poate fi folosit și în situații de urgență. Însă, dacă plătești cu cardul de credit întotdeauna, pentru că îți cheltui banii din salariu foarte repede, atunci ai o problemă. Trebuie să înveți să folosești banii responsabil. Ca să îți îmbunătățești scorul FICO trebuie să ai mereu pe card cel puțin 20% din valoarea maximă aprobată și să plătești în fiecare lună mai mult decât minimul de plată.
 

Dacă te ascunzi cu capul în nisip și speri ca datoriile să dispară, nu se va întâmpla acest lucru, din contră, situația ta financiară se va înrăutăți. Trebuie să tratezi banii cu responsabilitate și punctualitate. Data scadentă a ratelor trebuie respectată cu sfințenie. În cazul în are nu vrei să implementezi un buget, deși te-ar ajuta foarte mult, poți ca imediat după ce ai încasat salariul să îți plătești ratele și facturile. Mai poți folosi serviciul de plăți recurente pentru ratele fixe. Neplata ratelor la timp, nu numai că îți influențează negativ scoringul dar vei intra în biroul de credite, ceea ce înseamnă că te vei pune pe picioare mai greu.
 

Scorul de credit reflectă atitudinea ta față de bani. Dacă cheltui mai mult decât îți permiți și nu ești responsabil, atunci scorul tău va fi mic. Totuși, acesta poate fi îmbunătățit dacă accepți să faci unele schimbări. Ia un împrumut urgent fără acte (bedste lån rentefrit) pentru a-ți plăti datoriile și fă-ți un program clar de returnare a banilor împrumutați pentru a evita biroul de credite.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar