transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-04-2015

Hermes Business Campus, dezvoltat de Atenor Group, a atras o finantare de 30 milioane de euro, cu ajutorul JLL

Hermes Business Campus, dezvoltat de Atenor Group, a atras o finantare de 30 milioane de euro, cu ajutorul JLL
 Alte stiri la aceasta categorie

JLL a intermediat cu succes obtinerea unei finantări de 30 de milioane euro pentru Hermes Business Campus de la una dintre cele mai dinamice si inovatoare bănci de pe piata locală,  în numele Atenor Group, dezvoltatorul proiectului de birouri.

Silviana Badea,  Head of Capital Markets  la JLL în România a declarat: "În scopul de a deservi mai bine nevoile clientilor nostri prezenti în România, compania a decis extinderea gamei de servicii si includerea consultantei în privinta obtinerii finantărilor imobiliare. Rolul nostru este de a gestiona în numele dezvoltatorilor si investitorilor acordul privind finantarea si procesele de due diligence si de a crea tensiune competitivă între potentialii creditori, asigurând cei mai buni termeni comerciali pentru clientii nostri atât din punct de vedere al flexibilitătii cât si al costurilor.

Recent, am finalizat cu succes un nou contract de finantare a datoriei pentru piata imobiliară din Bucuresti. Scopul serviciului de obtinere a finantărilor imobiliare de către JLL în România este de a simplifica procesul pentru contractarea finantărilor si de a conecta investitorii  cu potentialii creditori".

Hermes Business Campus este situat pe Bd. Dimitrie Pompeiu, adiacent la noul pol de afaceri al orasului ("CBD") si reprezintă un complex de birouri (trei clădiri) conceput pentru a fi construit în etape, cu o suprafată de până la 75.000 m2 de birouri. Prima fază a proiectului a fost finalizată în primul trimestru al anului trecut  si este în prezent 100% închiriată. Printre chiriasii cei mai importanti amintim: Idea Bank (RIB), Lavalin, Luxoft, DB Schenker, e-Value, Xerox si Ambasada Regatului tărilor de Jos.

A doua fază a proiectului, estimată a fi livrată în T1 2016, si-a asigurat deja contracte de pre-închiriere.

Florentina Mitricoaia, Capital Markets Consultant la JLL, responsabilă pentru finalizarea cu succes a acestui acord, declară: "Hermes Business Campus este un proiect premium  cu elemente inovatoare de design pentru piata românească. Proiectul a îndeplinit toate cerintele impuse de banca finantatoare în ceea ce priveste locatia, specificatiile tehnice, bonitatea dezvoltatorului si factorii de risc. Finantarea este menită să stingă partial împrumuturile actionarilor si partial să acopere a doua fază a dezvoltării. Suntem încântati că am putut asista la stabilirea acestui parteneriat între Atenor Group si bancă si să certificăm astfel interesul si stabilitatea acestor jucători pe piata imobiliară românească. Suntem încrezători că acesta este doar începutul si că echipa noastră  de specialisti în obtinerea finantărilor vor initia si facilita tot mai multe astfel de acorduri  pe piata imobiliară din România. Segmentele de birouri si retail se bucură de mai mult interes din partea băncilor si fondurilor private pentru acorduri de refinantare si de dezvoltare  ulterioară comparativ cu anii anteriori".

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar