transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-12-2013

In primele 11 luni din 2013, Carrefour, Societe Generale, Renault - cresteri de cca. 45-60% pe bursa de la Paris

In primele 11 luni din 2013, Carrefour, Societe Generale, Renault - cresteri de cca. 45-60% pe bursa de la Paris
 Alte stiri la aceasta categorie

"Multe companii franceze de notorietate mondială au înregistrat în acest an creșteri spectaculoase pe bursa de la Paris; evoluţiile ar fi putut fi şi mai bune, dar întărirea puternică a monedei Euro în trimestrul al treilea a influenţat consistent rezultatele financiare ale multor firme din Zona Euro cu activitate inclusiv în ţări din afara regiunii (având diferite monede), iar aceste efecte s-au reflectat în cotaţiile acţiunilor. Pe de altă parte, contextul internaţional din pieţe a stimulat în acest an investitorii să canalizeze lichidităţile spre acţiuni, iar bursele europene au beneficiat, la rândul lor, de acest trend ", a arătat Silviu Pojar, Sales Manager Noble Securities- sucursala România, membru al grupului financiar european Getin Noble Bank Group of Companies & Getin Holding.
 
Acţiunile Renault au înregistrat o creștere de aproape 60% pe bursa de la Paris, la sfârşitul lunii noiembrie comparativ cu cotaţia avută la începutul lui 2013, stimulate inclusiv de creşterea vânzărilor de maşini noi pe piaţa europeană în septembrie şi octombrie. În octombrie, Renault a fost unul dintre "motoarele" acestei evoluţii, cu un număr în creştere de vehicule livrate pe piața europeană, iar marca Dacia s-a distins în portofoliul Renault cu una dintre cele mai puternice creşteri. "De altfel, acţiunile Renault au crescut în fiecare trimestru din 2013", a precizat Silviu Pojar.

Société Générale, una dintre cele mai mari bănci din Franţa (prezentă şi pe piaţa din România), a marcat un avans de aproximativ 45% pe bursa de la Paris, la finele lunii trecute comparativ cu cotaţia sa de la începutul anului, pe fondul anunțării unor rezultate bune pe ultimele două trimestre.

Acţiunile Carrefour, cel mai mare retailer european şi cel de-al doilea la nivel mondial, au înregistrat o creştere de cca 47% la sfârşitul lui noiembrie faţă de cotaţia cu care au început anul. Măsurile de restructurare implementate încă de anul trecut sunt continuate şi şi-au arătat efectele pozitive. Carrefour se concentrează asupra anumitor pieţe - Europa, America Latină, China- şi și-a reorganizat businessul pe unele segmente estimate a avea un potențial mai redus.


 
Rezultatele financiare ale Accor, cel mai mare operator hotelier din Europa, au fost afectate de întărirea Euro în trimestrul al treilea; cu toate acestea, acţiunile Accor înregistrează o creştere de cca 19% la finele lui noiembrie faţă de valoarea lor din ianuarie. "Accor este într-un proces de reorganizare care implică o creştere a concentrării pe pieţele emergente, reducerea costurilor etc. În același timp, anvergura deschiderii de noi locaţii este semnificativă în reţelele hoteliere operate de Accor, compania anunţând că în primele 9 luni ale anului curent a inaugurat peste 14.000 de camere", a arătat Silviu Pojar.

Acţiunile L'Oreal au marcat un avans de cca 16% la sfârşitul lunii trecute faţă de cotaţia avută la începutul anului.

Danone, cel mai mare producător de iaurt din lume, a înregistrat, la rândul său un avans de cca 6,5% pe bursă în perioada analizată. "Danone are planuri interesante privind Rusia, care este una dintre cele mai importante piețe pentru producătorul de iaurt: compania va cofinanţa construcţia mai multor noi ferme, în parteneriat cu o firmă locală, pentru a-şi asigura materia primă pe piaţa rusă, care prezintă o creştere rapidă", a precizat Silviu Pojar.
Acţiunile Michelin & Cie, cel mai mare producător de cauciucuri din Europa, au crescut, la rândul lor cu aproape 10% în intervalul analizat.

"Anumite companii franceze au marcat chiar şi creșteri mai mari pe bursa de la Paris decât exemplele prezentate, iar la polul opus desigur că s-au înregistrat şi scăderi; în ansamblu însă, până în prezent pe anul în curs, principalii indici bursieri aferenţi au marcat creşteri ", a precizat Silviu Pojar.

Această analiză constituie partea a zecea din seria „Investiţiile în acţiuni: bursele lumii”.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Lukman
Hello LenI am near the end of the writing phase. Next phase will be to send them to an edtior.While that is going on, I will work on the art and example diagrams.If I am lucky, by years end.I will try to keep everyone posted on this blog as far as the progress.Thank youJames BlandVFM
Radhika
I don't even know how I ended up here, but I thought this post was great. I don't know who you are but deenlitfiy you're going to a famous blogger if you aren'talready Cheers!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar