transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-07-2014

Investitiile in terenuri - oportunitati majore, dar multa atentie necesara

Investitiile in terenuri - oportunitati majore, dar multa atentie necesara
 Alte stiri la aceasta categorie

In perioada in care preturile la imobiliare cresteau puternic in fiecare trimestru, orice teren cumparat insemna un profit insemnat in doar 1-2 ani. Cei ce faceau achizitii in acea perioada puteau marca usor castiguri majore. Dupa 2009, s-a ajuns in extrema cealalta: preturile s-au prabusit, fiind momente in care unii proprietari au fost nevoiti sa vanda cu pierderi enorme, doar pentru a putea obtine niste lichiditati.

In prezent, piata terenurilor este destul de stabila. Au aparut multi investitori - mai ales externi - interesati de terenurile agricole din Romania. Speculatori sunt mai putin, investitorii seriosi, chiar interesati de afaceri in agricultura, au facut din nou piata sa se miste bine pe anumite segmente. Ba chiar au aparut si profituri substantiale in doar 1-2 ani, in zonele unde interesul a fost si este foarte mare.

Specialistii pietei imobiliare recomanda mare atentie pentru cei ce doresc sa investeasca in terenuri, ca si oportunitate de castig pe termen mediu. Conteaza foarte mult locatia si tipul terenului, nu orice teren are potential.Printre cele mai dorite terenuri raman in continuare cele de langa marile orase. Spre exemplu, multi sunt in cautare de terenuri langa Bucuresti, acolo unde multe proiecte se dezvolta: ansambluri rezidentiale, constructii industriale, constructii in regim propriu.

Au devenit cautate terenurile agricole, precum si terenurile cu paduri. Pe segmentul rezidential, terenurile din imediata apropiere a oraselor sunt cele mai dorite. Constructiile din aceste zone vor fi mai ieftine decat cele din oras, dar distanta este indeajuns de mica pentru a atrage multi doritori.

In plus, tot mai multe persoane sunt atrase nu doar de preturile mai bune, ci si de alte elemente precum apropierea de natura, posibilitatea de a avea o curte mai mare (eventual chiar o mica gospodarie sau gradina de legume) si departarea de zgomotele orasului.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar