transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 17-04-2024 4.6818 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-07-2016

Libra Internet Bank ofera IMM-urilor 22 milioane de euro, bani garantati de catre Fondul European de Investitii

Libra Internet Bank ofera IMM-urilor 22 milioane de euro, bani garantati de catre Fondul European de Investitii
 Alte stiri la aceasta categorie

Fondul European de Investitii si Libra Internet Bank au semnat un acord de garantare in cadrul Programului european pentru ocuparea fortei de munca si inovare sociala (EaSI), cu fonduri de la Uniunea Europeana. Prin acest parteneriat, Libra Internet Bank va acorda microintreprinderilor imprumuturi in valoare totala de 22 milioane euro.

Acordul EaSI va facilita o crestere a volumului de imprumuturi acordate solicitantilor de catre Libra Internet Bank, oferindu-le o serie de beneficii, precum rapiditate in analiza si aprobarea dosarului. 

Programul EaSI va permite Libra Internet Bank sa ofere sanse mai mari de accesare la finantare pentru microintreprinderi, atat pentru investitii, cat si pentru sustinerea activitatii curente. Programul EaSI este finantat de Comisia Europena si gestionat de Fondul European de Investitii.

In cadrul conferintei de presa organizata cu prilejul semnarii acordului, Cristina Dumitrescu, Microfinance Manager – Fondul European de Investitii, a declarat: “Libra Internet Bank este unul dintre partenerii nostri de incredere si ma bucur sa anunt noul acord de garantare EaSI pentru microintreprinderile din Romania. Acest acord vine in completarea celor semnate anul trecut in beneficiul intreprinderilor romanesti care nu dispun de suficiente garantii colaterale pentru a avea acces la microfinantare".

”Ne bucura extinderea acordului cu Fondul European de Investitii si pentru programul EaSI, data fiind experienta deja acumulata in anii anteriori pentru programele COSME si PROGRESS Microfinance. Microintreprinderile reprezinta un segment important pentru Libra Internet Bank si ne dorim sa dezvoltam in continuare produse de finantare si garantare accesibile, in acord cu nevoile acestora”, a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.Microintreprinderile interesate sa aplice pentru finantare in cadrul programului EaSI pot obtine informatii complete in cadrul sucursalelor Libra Internet Bank sau pe site-ul www.librabank.ro/fondurieropene.

Programul UE pentru ocuparea fortei de munca si inovare sociala (EaSI) este un instrument de finantare la nivelul UE menit sa promoveze crearea unui numar cat mai mare de locuri de munca, sa garanteze o protectie sociala adecvata, sa lupte impotriva excluziunii sociale si a saraciei si sa imbunatateasca conditiile de munca. Axa Microfinantare si antreprenoriat social din cadrul EaSI sprijina intermediarii financiari care ofera microcredite pentru antreprenori, respectiv finantare pentru intreprinderile sociale. Scopul este acela de a spori accesul la microfinantare pentru grupurile vulnerabile care doresc sa infiinteze sau sa dezvolte o afacere si pentru micro-intreprinderi, prin acordarea unor imprumuturi de pana la 25.000 EURO.

In plus, pentru prima data, Comisia Europeana ajuta intreprinderile sociale prin intermediul unor imprumuturi de pana la 500.000 de euro. Axa Microfinantare si antreprenoriat social este implementata prin Garantia EaSI, care permite intermediarilor financiari sa ajunga la micro-intreprinzatori care altfel nu ar fi putut obtine finantare, din cauza unor considerente de risc. Comisia Europeana a selectat Fondul European de Investitii sa implementeze garantia EaSI.

Fondul European de Investitii (FEI) este parte a grupului Bancii Europene de Investitii. Misiunea sa de baza este aceea de a sprijini microintreprinderile, precum si intreprinderile mici si mijlocii (IMM) din Europa, facilitandu-le accesul la finantari. FEI proiecteaza si dezvolta capital de risc, garantii si instrumente de microfinantare special destinate acestui segment de piata. In aceasta calitate, FEI urmareste obiectivele UE in sprijinul inovatiei, cercetarii si dezvoltarii, antreprenoriatului, cresterii si ocuparii fortei de munca.

Libra Internet Bank este persoana juridica romana, supusa legilor romane si normelor de supraveghere ale Bancii Nationale a Romaniei. Libra Internet Bank are in prezent o retea de 46 de sucursale si se adreseaza cu preponderenta segmentelor de clienti IMM, Corporate, Profesii Liberale si Agricultura.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar