transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-01-2015

McGregor & Partners a oferit asistenta Camerei de Comert Romano-Britanice pentru obtinerea acreditarii oficiale

McGregor & Partners a oferit asistenta Camerei de Comert Romano-Britanice pentru obtinerea acreditarii oficiale
 Alte stiri la aceasta categorie

După opt luni de muncă si o serie de inspectii stricte de conformitate desfăsurate în perioada noiembrie - decembrie 2014, Camera de Comert Româno-Britanică (BRCC) a obtinut acreditarea oficială ca membru al Retelei Globale Acreditate ale Camerelor de Comert Britanice.  BRCC este camera bilaterală de comert care îsi desfăsoară activitatea în România si în Regatul Unit.

Acreditarea permite BRCC să primească finantare publică de la guvernul Regatului Unit pentru a promova comertul dintre Regatul Unit si România.  Acest proces oficial recunoste un număr limitat de camere de comert britanice din Uniunea Europeană si restul lumii ca fiind cele care au atins cele mai înalte standarde în guvernarea corporativă si servicii pentru clienti, astfel încât îsi pot asuma responsabilitatea pentru munca oficială de promovare a comertului bilateral cu Regatul Unit. România a fost recunoscută de guvernul britanic ca fiind o economie cu o crestere importantă, cu oportunităti speciale pentru promovarea comertului cu Regatul Unit, inclusiv prin organizarea în martie 2015 a unei mega-misiuni de comert cu mare vizibilitate, care să acopere sectoarele de petrol si gaze, cele pentru energia nucleară, dar si cele referitoare la mediu, ape si transportul de masă. Finantarea guvernului britanic va permite BRCC să îsi extindă suportul pe care îl oferă membrilor săi si altor clienti prin facilitarea relatiilor de afaceri dintre firmele române si britanice.

Pentru a obtine acreditarea oficială a fost necesar ca BRCC să treacă de inspectii stricte asupra unor aspecte privind guvernarea corporativă, etica, organizarea si practicile de afaceri. BRCC a avut astfel nevoie de asistentă juridică externă substantială, pentru a se pregăti si pentru a trece cu succes aceste inspectii. Firma McGregor & Partners a fost aleasă de BRCC în luna mai 2014 să ofere consultantă atât pe dreptul român, cât si pe cel britanic, alături de asistentă juridică practică în cadrul procesului de acreditare.

  Aceasta a inclus pregătirea unui nou set de documente constitutive care au fost aprobate în mod unanim de către membrii BRCC în cadrul adunării lor generale din octombrie 2014, precum si asistentă în redactarea a numeroase documente pentru inspectiile oficiale, precum si reprezentarea BRCC în cadrul acestora.

Echipa McGregor & Partners care a lucrat cu BRCC în cadrul acestui proiect a fost condusă de Neil McGregor si Simona Lehniuc.  McGregor este avocat britanic si membru al Baroului Bucuresti; managing partner al McGregor & Partners, este specializat în probleme de guvernare corporativă internatională, etică si conformitate. Lehniuc este managing associate, având o experientă vastă în ceea ce priveste functionarea practică a afacerilor în România, în special în cazul societătilor străine. 


„Procesul de obtinere a acreditării oficiale nu este unul facil, în special din cauza cerintelor stricte formulate de Marea Britanie ce trebuie coordonate cu anumite aspecte practice privind desfăsurarea afacerilor în România. Sunt încântat că succesul muncii noastre privind structura si functionarea BRCC a fost recunoscută prin obtinerea acreditării încă de la prima solicitare.”, a declarat Neil McGregor.

„Am colaborat cu Simona si Neil în trecut si eram constient de competentele lor privind guvernarea corporativă, în special acolo unde există un aspect oficial al situatiei.  Alături de colegii lor de la McGregor & Partners au furnizat BRCC asistentă juridică practică, oportună si eficientă în cadrul acestui proces esential de a asigura accesul la finantarea guvernamentală britanică.   Acreditarea reprezintă o marcă a eficientei prin care BRCC promovează comertul dintre Regatul Unit si România si apreciez oportunitatea de a lucra în continuare cu McGregor & Partners în această privintă.” adaugă Ray Breden, Presedintele executiv al BRCC.

McGregor & Partners S.C.A. este o firmă de avocati comerciali si de consultantă tip „boutique”, care îsi desfăsoară activitatea în Europa centrală si de sud-est, cu birouri în Bucuresti, România (din 1992) si în Sofia, Bulgaria (din 2006).  Firma este condusă de avocati români si bulgari cu experientă, coordonati de un avocat britanic cu aproape nouăsprezece ani de experientă de viată si de practică în regiune. Firma păstrează legături cu fosta firmă mamă - firma internatională de avocatură, Stephenson Harwood, si de asemenea cu alte firme internationale de avocatură din City of London si din alte părti.

BRCC este o cameră de comert bilaterală pentru relatiile comerciale dintre Regatul Unit si România.  Este o entitate “non-profit” detinută de membrii acesteia si reprezentată atât în Romania, cât si în Regatul Unit, care conduce un centru de afaceri în Bucuresti dotat cu o echipă cu normă întreagă de specialisti în promovarea comertului bilateral. Membrii BRCC includ companii multinationale cum ar fi KPMG, Vodafone, DHL si Alison Hayes pe lângă companii mici si mijlocii, astfel încât BRCC este capabilă să ofere experientă în modul de a face afaceri la toate nivelurile, pentru membrii săi.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar