transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-03-2015

McGuireWoods Romania isi extinde expertiza strategica si isi consolideaza prezenta in Berlin si Bruxelles

McGuireWoods Romania isi extinde expertiza strategica si isi consolideaza prezenta in Berlin si Bruxelles
 Alte stiri la aceasta categorie

McGuireWoods România anuntă cooptarea a trei consultanti seniori în echipa companiei. Wolfgang Schneider se alătură în calitate de Senior Adviser, George Carpov va ocupa functia de Strategic Communications Coordinator, iar Daniel Zamfiropol devine Senior Associate. Noii colegi vor contribui la extinderea expertizei strategice a grupului si confirmă angajamentul McGuireWoods de a întări relatiile cu Germania si institutiile europene din Bruxelles, deschizând astfel noi oportunităti pentru clienti.

„Suntem încântati să îi avem pe Wolfgang, George si Daniel în echipa McGuireWoods România”, a declarat Nadia Crisan, Managing Director McGuireWoods România. „Având în vedere că piata din România devine tot mai dinamică si mai specializată, iar nevoile partenerilor nostri cresc, experienta profesională a noilor colegi ne va ajuta să contribuim si mai bine la atingerea obiectivelor clientilor si, în acelasi timp, ale companiei noastre”.

Wolfgang Schneider se alătură echipei McGuireWoods Consulting după o carieră de 32 de ani în cadrul Ford Motor Company. În ultimii 14 ani el a ocupat functia de Vice Presedinte si a coordonat departamentul de relatii guvernamentale, mediu si juridic. Wolfgang va fi o resursă esentială pentru clientii din Germania si pentru cei internationali care doresc să îsi dezvolte cooperarea cu această tară. Mai mult, el va oferi servicii de consultantă si din Bruxelles, centrul legislativ al Europei, atât investitorilor români cât si celor străini.„Am început colaborarea cu McGuireWoods acum 8 ani din pozitia de client, atunci când lucram pentru Ford Europe. Au dovedit că sunt un partener de încredere si au oferit servicii la cele mai înalte standarde. Sunt onorat să mă alătur echipei McGuireWoods Consulting în calitate de Senior Advisor”, a adăugat Wolfgang.

George Carpov are o experientă de peste 10 ani în comunicare strategică si a lucrat atât pentru agentii internationale si locale de relatii publice, cât si pentru companii multinationale importante din România. Experienta sa profesională reprezintă un element esential pentru clientii care au nevoie o companie de consultantă one-stop-shop, capabilă să integreze serviciile de relatii guvernamentale si cele de comunicare corporativă. Prezenta lui George corespunde planurilor McGuireWoods de a extinde paleta de servicii de comunicare.

Daniel Zamfiropol va acoperi domeniile sănătătii si energiei, sectoare cu potential de crestere în perioada următoare si care necesită un nivel înalt de expertiză ca urmare a schimbărilor cadrului de reglementare. Înainte de a se alătura echipei de consultanti McGuireWoods România, el a lucrat pentru Vames Engineering GmbH, lider mondial în furnizarea de infrastructură în domeniul sănătătii.

Fondată în anul 1998, McGuireWoods Consulting LLC este o companie de Public Affairs care oferă clientilor săi servicii integrate de relatii guvernamentale, comunicare strategică si de dezvoltare a afacerilor la nivel international. McGuireWoods Consulting este o subsidiară a McGuireWoods LLP, o firmă de avocatură internatională de top, cu peste 1000 de avocati. În 2014, McGuireWoods LLP s-a clasat în top 15 în „The Influence 50” realizat de The National Law Journal”, un raport anual al companiilor de Public Affairs din Washington D.C. McGuireWoods are birouri în peste 20 de orase, printre care Washington, D.C., Atlanta, Austin, Chicago, Dallas, Houston, Los Angeles, New York, Richmond (Virginia), Londra, Bruxelles si Bucuresti, România.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar