transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 08-06-2023 4.635 lei 4.9578 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-09-2014

NextContinent - o noua etapa in dezvoltarea internationala a companiei Ensight Management Consulting

NextContinent - o noua etapa in dezvoltarea internationala a companiei Ensight Management Consulting
 Alte stiri la aceasta categorie

O noua etapa in dezvoltarea internationala a companiei Ensight Management Consulting: crearea NextContinent, o retea internationala de firme de consultanta, independente si de sorginte europeana. Un obiectiv important in cadrul strategiei Ensight este acela de fructifica avantajele competitive si experienta internationala a companiei, prin extinderea pe piata de consultanta din Europa.

Intr-o perioada in care tensiunile geopolitice, economice, tehnologice, ecologice si intre generatii sunt omniprezente, un grup de firme de top de consultanta ofera o noua abordare pentru mediul de afaceri.

Numele noii retele de consultanta: NextContinent. Membrii fondatori: Zece firme de consultanta din Belgia, Franta, Germania, Italia, Luxemburg, Olanda, Portugalia, Romania, Spainia – cu birouri si in Austria, America Latina, America de Nord si Africa.

Organizarea: Structurata in jurul cunoasterii aprofundate a sectoarelor economice (comunitatilor de afaceri). Consultanti in 2014: 1.000. Obiectivul retelei: Sa devina noua referinta de consultanta pentru companiile publice si private.

“Experienta noastra internationala a demonstrat ca serviciile de consultanta trebuie sa fie perfect adaptate nevoilor si cerintelor companiilor din fiecare tara, in ceea ce priveste metoda, cultura manageriala si filosofia de actiune”, a declarat Francis Rousseau, Presedintele retelei. NextContinent ofera o abordare locala a pietei, specifica pentru cultura fiecarei tari.

“A fi cetatean al retelei NextContinent inseamna a alege independenta si oamenii ca si valori de baza”, a adaugat Francis Rousseau.

“Imbinam cunostintele cu abilitatile, experienta internationala cu expertiza locala si cei mai buni oameni cu instrumente si metode verificate, cu scopul de a furniza solutii personalizate pentru transformari complexe ale afacerilor. Echipa noastra multi-disciplinara de consultanti a desfasurat proiecte de succes la nivel international, atat pentru companii private, cat si pentru institutii publice. Clientii care au avut incredere in serviciile noastre sunt companii importante din diferite industrii: energie si utilitati, servicii bancare si financiare, produse industriale, retail si distributie, IT&C, farmaceutice si servicii medicale”, a mentionat Roland Teufel, Partener in cadrul Ensight Management Consulting.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar