transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-10-2014

Noile directive UE privind eficienta energetica pentru aspiratoare - adoptate de Philips

Noile directive UE privind eficienta energetica pentru aspiratoare - adoptate de Philips
 Alte stiri la aceasta categorie

Vanzarea electrocasnicelor in Uniunea Europeana este tot mai ferm reglementata, pentru a se reduce poluarea, dar si pentru a stimula reciclarea produselor. Astfel, se emit directive ce stabilesc modul in care anumite electrocasnice - mici si mari - pot fi produse si vandute in magazinele din tarile membre UE. In acelasi timp, distribuitorii si magazinele concep oferte prin care ofera o reducere sau un cashback la achizitia anumitor produse, daca sunt aduse de catre clienti, in momentul cumpararii, electrocasnice vechi ce ies astfel din uz si pot fi reciclate.

Cele mai noi directive aplicate in lumea electrocasnicelor sunt cele referitoare la aspiratoare. Uniunea Europeana a emis doua directive ce reglementeaza gama de produse pe care romanii o pot gasi in magazine in acest sector, iar Philips a anuntat ca aplica integral deja directivele 665/2013 si 666/2013, producand modele prietenoase cu mediul, nu doar performante din punct de vedere tehnologic.

Standardul cu privire la consumul de energie al aspiratoarelor impune o limita de 1600 wati, incepand cu septembrie 2014. Astfel, se pot comercializa doar aspiratoare cu un consum de energie de maxim 1600 wati, cu o performanta minima de curatare de 70% praf aspirat de pe covoare si 95% praf aspirat de pe suprafetele dure.

Cei care cumpara aspiratoare Philips de orice fel, inclusiv aspiratoare cu filtrare prin apa din magazinele din Romania, vor observa ca, mai nou, toate modelele sunt dotate cu etichete energetice, la fel ca frigiderele sau masinile de spalat.

Astfel, consumatorii stiu de la inceput informatii importante legate de consum si pot alege in siguranta.

Brandul Philips propune in prezent pe piata aspiratoare cu filtrare prin apa, dar si multe alte modele ce aduc tehnologia de ultima ora in beneficiul clientilor. Se pot alege, din motive practice, chiar si aspiratoare verticale cu fir, ce asigura o mobilitate ridicata.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar