transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-11-2013

Noul Centrul de cercetare si dezvoltare Bosch de la Cluj isi Óncepe activitatea

Noul Centrul de cercetare si dezvoltare Bosch de la Cluj isi Óncepe activitatea
 Alte stiri la aceasta categorie

În luna noiembrie, Bosch a deschis oficial noul centru de cercetare și dezvoltare din Cluj. Înainte de deschiderea centrului, inginerii angajaţi au fost trimişi la diferite unităţi de cercetare Bosch din Germania și Ungaria, unde au fost şcolarizaţi și au fost implicaţi în primele lor proiecte de lucru. Noul centru de cercetare și dezvoltare Bosch este primul deschis de concernul german în România. În paralel, Bosch a început să testeze şi să livreze primele produse fabricate la noua unitate de producţie din Cluj, a cărei deschidere oficială va avea loc anul viitor. Până la sfârşitul lunii noiembrie, Bosch a angajat aproape toate cele 325 de persoane de care avea nevoie anul acesta pentru activităţile de cercetare şi producţie. Concernul german va continua procesul de angajare pentru cercetare şi producţie şi în anul 2014.

La nivel global, cercetarea şi dezvoltarea joacă un rol foarte important pentru grupul Bosch, lucru dovedit de cei peste 42.000 de cercetători Bosch care sunt organizaţi într-o reţea internaţională de cercetare şi dezvoltare. Mai mult, anul trecut, Bosch a înregistrat 1.

775 de patente la nivel global (câte 7 patente, în fiecare zi lucrătoare), compania plasându-se în topul primelor cinci companii inovatoare la nivel mondial. Investițiile în cercetare și dezvoltare ajung anual la aproximativ 9% din vânzările totale ale grupului german.

Aspirația majoră a grupului Bosch, realizabilă în cadrul echipelor internaționale de cercetare şi dezvoltare, este aceea de a contribui la îmbunătățirea calității vieții. Pentru atingerea acestui obiectiv, Bosch şi-a ales cu grijă portofoliul de cercetare din România, astfel încât să atingă zonele de dezvoltare cruciale în noul său centru de cercetare.

Prin dezvoltarea de algoritmi de procesare a imaginilor pentru sistemele avansate de asistență pentru șoferi, inginerii români vor contribui la realizarea viziunii Bosch de conducere automată şi fără accidente. Această viziune presupune, de asemenea, activități în domeniul sistemelor de asistenţă la parcare, de frânare automată și de manevrare a autovehiculelor.

Mai mult decât atât, Bosch lucrează la soluții durabile pentru producerea și utilizarea energiei electrice din surse regenerabile. În acest scop, inginerii Bosch din Cluj implementează soluţii embedded inovatoare pentru invertoare fotovoltaice, folosind în premieră mondială o combinaţie a tehnologiei RFID, a comunicaţiei Ethernet și a senzorilor de mişcare non-contact pentru controlul dispozitivelor.

Pentru  asigurarea calităţii Bosch, produsele noi, cu o complexitate crescută, sunt testate în noul laborator prin probe de anduranță ale prototipurilor, în condiții de îmbătrânire accelerată şi prin analize fizice ulterioare ale dispozitivelor testate. În viitor, domeniile de activitate vor fi extinse.


Bosch a investit iniţial suma de 77 de milioane de euro la Cluj. Noul centru de cercetare şi producţie ocupă o suprafaţă totală de circa 38.000 de m2. Până la sfârşitul anului 2013, 325 de angajaţi îşi vor desfăşura activitatea în domeniul producţiei şi cercetării în cadrul acestui centru. Peste 300 dintre aceştia au fost deja angajaţi şi au terminat sau îşi desfăşoară în prezent stagii de pregătire în centrele R&D şi în fabricile Bosch din Europa. De-a lungul următorilor ani, locaţia urmează să fie extinsă, iar Bosch plănuieşte să continue procesul de recrutare.

Din punct de vedere organizaţional, acest nou centru va face parte din divizia Automotive Electronics, care dezvoltă şi produce unităţi electronice de comandă, semiconductori şi senzori pentru industria auto şi alte domenii. Divizia are 17 unităţi de producţie la nivel mondial şi un număr de aproximativ 20.000 de angajaţi.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar