transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-02-2014

Nu trebuie sa va duceti la ghicitori ca sa stiti daca va creste... cursul valutar

Nu trebuie sa va duceti la ghicitori ca sa stiti daca va creste... cursul valutar
 Alte stiri la aceasta categorie

Incepand de astazi va propun sa invatati cum se construieste un glob de cristal in care sa puteti vedea aura banilor si potentialele miscari ale perechilor valutare: astazi, maine si in viitorul indepartat!

Din start trebuie sa stiti ca in realitate nu exista nimic magic in asta! Fiecare incercare de a prezice directia cursurilor valutare este mai repede o mica ancora gratuita trimisa in universul complet independent al mintii fiecaruia! Mintea si creierul nostru reprezinta cea mai de pret resursa sau cel mai valoros instrument pentru orice dorim sa facem. Indiferent ca dorim sa transformam imposibilul in posibil; unii dintre cei mai intelepti oameni au spus ca daca o minte ambitioasa isi imagineaza ceva, acel ceva devine realitate chiar in secunda 2 (de cele mai multe ori) sau pana la urma...

Inseamna ca primul pas este sa AVETI GRIJA CE VA IMAGINATI ca se intampla cu valutele si cu pretul acestora in piata internationala! Cu alte cuvinte rationamentul si obiectivitatea reprezinta un pilon de referinta (si bineinteles obligatoriu) pentru echilibrul unor viziuni abordate corect. Intrebarea fundamentala este: exista traderi clarvazatori? Se pare ca da!

Cum este perceputa aura cursului valutar prin ochii acestori traderi speciali?

Globul de cristal al traderilor sta asezat pe doua tipuri de analize: ANALIZA FUNDAMENTALA si ANALIZA TEHNICA

Prin analiza fundamentala, aura pretului sau aura cursului valutar (sau doar a unei monede) prinde conturul specific vietii si este perceputa ca o flacara vie care se scalda in corpul pietei interbancare. Aceasta este stropita si presarata din cand in cand de anumite culori mai vii sau mai pale, facute parca cu scopul de a speria orice inamic sau pradator care pandeste momente de slabiciune (abordari gresite ale viziunilor). Unde sta acest pradator? Din fericire orice pradator din Piata Valutara nu poate gasi intotdeauna colturi dupa care sa se ascunda. Terenul “de joaca” prezinta (ce-i drept, de multe ori!) elemente specifice obscurului si asta constituie pentru traderi un risc fundamental. Constientizati acest risc si nu vi-l asumati in fiecare zi!!

Se spune ca pentru a putea accesa “al treilea ochi: analiza fundamentala” este nevoie de exercitiu si de strategie. Acest “ochi” se deschide printr-un proces care necesita o investitie in timp, energie si planificare detaliata.

Disciplina si cochetarea cu sinapsele ratacite formeaza incetul cu incetul un sistem neuro-logic (cat de cat), potrivit pentru initierea procedurilor si a protocoalelor speciale de care se bucura majoritatea traderilor, constient sau nu. Cititi informatii apoi scrieti-va propriile pareri!

Prin analiza tehnica, se defineste conceptul de “vedere clara” a urmelor marcate in fiecare secunda de preturile monedelor, in Piata Valutara! Se pot folosi mai multe metode, printre care obligatoriu intra lumanarile (japoneze). Dar si indicatorii sau oscilatorii joaca un rol important in constructia unui tablou fara secrete pentru traderii care stiu cum se folosesc aceste instrumente!

Astfel, tehnicul din analizele preturilor pe platforma de tranzactionare serveste drept un “focar” pentru analiza fundamentala, prin intermediul acestuia fiind favorizata probabilitatea de a patrunde in subconstientul Pietei Valutare si a “amintirilor” care se inregistreaza acolo.

Atentie! Acelasi glob de cristal poate servi si ca platforma pentru suportul material sugerat de mintea fiecarui trader, cunoscut astazi de majoritate sub numele de FICTIUNE. Nu se foloseste oricand si la orice ora sau in orice situatie acest instrument “secret”! De ce nu?! Unii traderi isi construiesc propriul glob prin alocarea unui aport mai mare analizei tehnice si atunci se complica intr-un proces (vazut numai din ansamblu) al autodistrugerii (nu va recunoaste nimeni asta). Tentatia conceptului de “vedere clara” ii impinge inspre falsul sentiment de incredere care in realitate nu face decat sa sape o groapa infinita sub umbra mirajului comorii ingropate!

Incercati sa acceptati ca nu exista o comoara ingropana in pamant, indiferenta daca acesta din urma poate fi asociat cu Piata Valutara. Globurile de cristal, ghicitorii sau clarvazatorii sunt un mit care se chinuie sa se incarneze si devoreaza fiecare trader folosind lacomia proprie acestuia, impotriva lui! Fascinant este creierul si mintea fiecaruia dintre noi, traderii pe Piata Valutara Internationala! Succes in tranzactionare!

Goldman Laszlo
Director General - Creative Partner
TeleTrade Europa, Romania
www.teletrade-dj.ro

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar