transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-02-2014

OnCompass, sistemul unic informational de diagnostic molecular si identificare a celei mai eficiente terapii personalizate tintite, s-a lansat si in Romania

OnCompass, sistemul unic informational de diagnostic molecular si identificare a celei mai eficiente terapii personalizate tintite, s-a lansat si in Romania
 Alte stiri la aceasta categorie

Oncompass, sistemul unic informational de diagnostic molecular si identificare a celei mai eficiente terapii personalizate tintite, având la bază cele mai avansate teste de diagnostic molecular la nivel mondial, a fost lansat si în România. Oncompass reprezintă un instrument foarte eficient pentru specialistii oncologi, care astfel pot ghida terapia în cancer si pot alege cea mai eficientă terapie tintită bazată pe identificarea mutatiilor genetice care au determinat aparitia si evolutia cancerului.

Oncompass detectează si analizează 58 de gene, cele mai relevante din punct de vedere clinic si pentru care există corespondentă la nivel de terapii tintite, dintr-un total de 138 de gene driver care sunt detectabile la ora actuală si care intervin în aparitia si evolutia ulterioară a cancerului. Diagnosticul molecular rezultat în urma acestei analize este integrat ulterior într-un sistem informational complex si unic în lume, si determină optiunile terapeutice cele mai eficiente pentru fiecare pacient în parte.

Oncompass este un instrument cu ajutorul căruia medicii specialisti oncologi pot ghida tratamentul pacientilor cu cancer, alegând cea mai potrivită terapie atât din cadrul medicamentelor existente pe piată, cât si din cadrul celor aflate în curs de înregistrare, în diverse studii clinice în Europa si în alte regiuni ale globului, facilitând ulterior includerea acestor pacienti în aceste studii.

Peste 30 de medicamente tintite pot fi recomandate de medicii specialisti oncologi pacientilor care suferă de cancer si peste 200 de molecule noi fac obiectul studiilor clinice si vor fi înregistrate în viitorul apropiat. Pe baza Oncompass, medicii specialist oncologi din România vor avea posibilitatea de a integra diagnosticul molecular si terapia tintită într-o strategie personalizată fiecărui pacient.

OnCompass, concept revolutionar dezvoltat de compania KPS Diagnostics Co., precum si cele mai noi tendinte în domeniul terapiei personalizate în cancer, au fost prezentate în cadrul unei Expert Meeting care a avut loc la Bucuresti, si la care au participat cei mai reputati medici oncologi si specialisti din România, precum si fondatorul companiei, dr. Istvan Peták.

Dr.

Istvan Peták, specialist oncolog de reputatie internatională, a declarat că provocarea actuală în cadrul terapiilor anticancer este asocierea defectiunilor genetice cunoscute în prezent cu medicamentele anti-cancerigene si cu agentii terapeutici tintiti. “Si în medicină, informatia exactă a devenit cheia terapiei personalizate tintite. Sistemul informational de diagnostic molecular Oncompass oferă premisele unui diagnostic superior si a unei terapii eficiente. Dacă această terapie este corect aleasă, oferă sanse de prelungire a supravietuirii pacientului. Serviciul informational Oncompass asigură eficienta maximă a diagnosticului prin calitatea laboratorului de testare, calitatea analizei genetice si a întelegerii evolutiei bolii“, a adăugat dr. Istvan Peták.

Diagnosticul complex si inovator obtinut prin efectuarea testelor moleculare Oncompass furnizate de compania KPS Diagnostics Co. creste semnificativ sansele de stopare a evolutiei tumorii canceroase si de identificare, de către medicul specialist, a celui mai eficient tratament.

OnCompass este disponibil în România prin Torus Pharma, furnizor de servicii pentru companii farmaceutice si pentru companii care furnizează echipamente si dispozitive medicale.

KPS Diagnostics Co. furnizează informatii moleculare si servicii de diagnosticare care sustin medicii si pacientii în detectarea celor mai eficiente terapii anti-cancer personalizate la nivel mondial.

KPS are o experientă de 10 ani în domeniul terapiilor tintite si al diagnosticelor moleculare corespondente (diagnostic farma-molecular). KPS este o companie reprezentată la nivel international, cu sediul central în Germania si laboratoare în Germania si Ungaria.

Compania detine laboratoare de ultimă oră de patologie moleculară, certificate de către Asociatia Europeană a Patologistilor, precum si laboratoare partenere de referintă pentru companiile lider în farmacologie la nivel mondial.

KPS este specializată în tehnici revolutionare de testări moleculare multiplu genetice, oferind mai multe avantaje evidente în selectarea celei mai adecvate terapii anti-cancer: diagnostice mai precise; determinarea originii histologice a cancerului; viteză si eficientă; posibilitatea testării repetate pe o singură mostră.

Fondator, presedinte al consiliului director si director stiintific al KPS Biotechnology Ltd, este specialist în oncologie si biologie moleculară. Este unul dintre pionierii diagnosticului mondial în Europa, care scrie constant în publicatii de renume precum “Nature Review Drug Discovery”, “Journal of Molecular Diagnostic”. De asemenea, conferentiază în numeroase congrese internationale de profil, fiind unul dintre promotorii terapiei personalizate bazate pe diagnostic molecular la nivel mondial. Istvan Petak este membru al Grupului Elvetian pentru Cercetare în Cancer si membru în board-ul stiintific a numeroase companii pharma care activează în domeniul oncologic.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar