transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-03-2015

OTP Consulting Romania - proiect de sustinere a afacerilor antreprenoriale, in parteneriat cu Universitatea Politehnica din Bucuresti

OTP Consulting Romania - proiect de sustinere a afacerilor antreprenoriale, in parteneriat cu Universitatea Politehnica din Bucuresti
 Alte stiri la aceasta categorie

OTP Consulting România, companie membră a OTP Group, împreună cu Universitatea Politehnică din Bucuresti, cea mai prestigioasă universitate tehnică din România, anuntă demararea unuia dintre cele mai importante proiecte multiregionale ce vizează dezvoltarea spiritului antreprenorial si generarea unui număr sporit de afaceri în regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia.

Proiectul “Antreprenor - idei de afaceri de succes si dezvoltarea antreprenoriatului în regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia” este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Proiectul reprezintă un parteneriat între cele două institutii si are o valoare totală de 5,580,988.05 RON.

Obiectivul general al proiectului îl constituie sustinerea afacerilor independente prin dezvoltarea  competentelor antreprenoriale si manageriale si sprijinirea persoanelor cu vârste de peste 18 ani care doresc să initieze o afacere în aceste regiuni. Totodată, proiectul urmăreste îmbunătătirea adaptabilitătii – atât a întreprinderilor, în special a microîntreprinderilor si IMM-urilor, cât si a angajatilor – la mediul economic în schimbare si la provocările globalizării.

Afacerile nou înfiintate vor determina crearea a minimum 80 de locuri de muncă noi, care vor fi mentinute timp de cel putin 6 luni de la finalizarea proiectului.

Prin dezvoltarea abilitătilor antreprenoriale ale grupului tintă de 400 de persoane, precum si prin sustinerea înfiintării a 40 de noi întreprinderi în cadrul schemei „Sprijin pentru antreprenori”, proiectul se înscrie în arealul obiectivelor Axei Prioritare 3.

“Este unul dintre cele mai importante proiecte dezvoltate de OTP Consulting în acest an, care va genera efecte pozitive pe termen lung, atât la nivelul grupului tintă, cât si al comunitătilor economice din cele două regiuni de dezvoltare, Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia. Serviciile integrate pe care le oferim sustin dezvoltarea cunostintelor si abilitătilor necesare formării antreprenorilor de succes, un vector important de crestere economică”, a declarat Agoston Olti, CEO OTP Consulting România.OTP Consulting Romania, membră a OTP Group, operează pe piata locală din 2007. Compania oferă suport partenerilor si clientilor săi în obtinerea finantărilor nerambursabile destinate investitiilor si dezvoltării de proiecte.

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală si de Est, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament si profesionalism, OTP Bank România întelege nevoile clientilor si contextul actual al pietei si este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare.

OTP Bank oferă servicii financiare universale în Ungaria, România, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de peste 1500 de unităti, ATM-uri si canale electronice.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Vershima
Have you given any kind of consideration at all with tasralnting your webpage into Spanish? I know a couple of translaters right here which might help you do it for no cost if you want to make contact with me personally.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar