transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-05-2014

Patforma Watify, lansata de Comisia European pentru a incuraja crearea a 1,5 milioane de joburi in economia digitala a Europei

Patforma Watify, lansata de Comisia European pentru a incuraja crearea a 1,5 milioane de joburi in economia digitala a Europei
 Alte stiri la aceasta categorie

Comisia Europeană a lansat platforma Watify pentru a încuraja crearea a 1,5 milioane de joburi în economia digitală a Europei. Principala preocupare a întreprinzătorilor europeni nu este lipsa de idei ambitioase, ci teama de a le transforma în realitate. Multi oameni cu idei bune nu îndrăznesc să devină întreprinzători din cauza îndoielilor. Există multe persoane care doresc să pornească o afacere în Europa, la fel ca în Statele Unite, dar pe continentul european se înregistrează un nivel de implicare mult mai mic în initierea de start-ups. Doar 6% din populatia adultă din Europa este implicată într-un business nou, în comparatie cu 13% în SUA. Acesta este motivul pentru care Comisia Europeană a lansat platforma online Watify împreună cu Deloitte Belgia, Digitaleurope si European Business Net.

Ce urmăreste această initiativă? Să promoveze antreprenoriatul digital încercând să abordeze aceste îndoieli, să încurajeze crearea de 1,5 milioane de joburi si să dinamizeze 98% din potentialul creativ prin utilizarea tehnologiei digitale.

Dacă esti întreprinzător, îndoielile sunt bune. Conduc la întrebări.

si mai departe la răspunsuri, si în cele din urmă, la idei valoroase. Îndoielile îi determină pe întreprinzători să facă fată dificultătilor si să găsească solutii creatoare pentru a le depăsi. Cu toate acestea, oamenii cu idei bune ezită să devină întreprinzători din cauza îndoielilor. Se estimează că 1,5 milioane de joburi suplimentare ar putea fi create în economia digitală a Uniunii Europene dacă toată comunitatea europeană ar atinge performantele antreprenoriale din Statele Unite si Suedia. Iată de ce ambitia Europei este de a crea noi oportunităti de afaceri bazate pe tehnologii digitale inovatoare pentru a stimula cresterea economică si pentru a crea locuri de muncă. Cu toate că noile tehnologii, cum ar fi dispozitivele mobile si retelele sociale, cloud computing si analiza datelor au potentialul de a crea valoare adăugată pentru companiile europene, acestea rămân, din păcate, subexploatate în Europa. Doar 2% dintre companiile europene valorifică deplin oportunitătile oferite de tehnologia digitală.

Watify va ajuta întreprinzătorii să depăsească barierele care îi împiedică să demareze propriile afaceri. Această initiativă îi va ajuta să înteleagă faptul că fiecare întreprinzător de succes a avut la un moment dat îndoieli si că succesul începe să se materializeze când îti pui în aplicare ideile. Platforma va veni în ajutorul companiilor deja înfiintate din toate sectoarele demonstrând oportunitătile multiple de dezvoltare a activitătii existente prin utilizarea tehnologiilor, îndepărtarea îndoielilor si stimularea lor spre actiune.

Initiativa Watify se va derula în Europa timp de doi ani. Obiectivul său este de a dezvolta antreprenoriatul digital în Europa. Initiativa oferă inspiratie, suport practic si consiliere pentru întreprinzători si afaceri existente, ajutându-i să realizeze pe deplin oportunitătile pentru crestere si inovatie prin folosirea tehnologiilor digitale.

Platforma Watify este finantată de Comisia Europeană si coordonată de Deloitte Belgia, Digitaleurope si EBN în cadrul Proiectului european Stimulating Digital Entrepreneurship.

APDETIC este organizatia coordonatoare a activitătilor de constientizare din cadrul acestui proiect în România.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz
xRWIM7 Very good article.Really thank you! Great.
crorkz
gYIT9H Very good blog article.Really thank you! Awesome.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar