transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-12-2023 4.571 lei 4.9678 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-01-2014

Peste 120 de IMM-uri beneficiaza de Certificatul Excellent SME, oferit de CCIB si Coface

Peste 120 de IMM-uri beneficiaza de Certificatul Excellent SME, oferit de CCIB si Coface
 Alte stiri la aceasta categorie

CCIB si Coface au lansat in premiera in Romania Certificatul de Excelenta care sustine recunoasterea la nivel national a sustenabilitatii companiilor mici si mijlocii. In prezent, peste 120 de IMM-uri au intrat in clubul celor mai performante companii din Romania. Topul primelor 5 sectoare de activitate ale companiilor certificate este format din Comert cu ridicata & distributie, Transporturi, Constructii, Fabricarea echipamentelor electrice, ultimul loc fiind ocupat in egala masura de Industria metalurgica si Activitati de arhitectura si inginerie.

Excellent SME premiaza performanta obtinuta de companiile sectorului IMM din punctul de vedere al riscului comercial si al sigurantei in afaceri a acestora. La 9 luni de la lansarea oficiala a produsului, aproximativ 150 de companii s-au inscris in procesul de selectie a celor mai sustenabile IMM-uri din Romania. Dintre acestea, au fost certificate doar companiile care s-au incadrat intr-o clasa de risc de minimum 6 (1 reprezinta cel mai inalt grad de risc si 10 cel mai scazut), conform evaluarii Coface Romania, ce ia in considerare situatia financiara, datoriile la bugetul de stat, incidentele de plata si situatia juridica.

„Suntem deosebit de incantati de Certificatul Excellent SME (pe care il avem publicat atat pe site, cat si in semnatura fiecarui consilier), deoarece in mintea potentialului partener de business se instituie increderea totala din prima clipa in care ne intalneste! Se trece rapid la evaluarea profesionala a ofertelor Leida si Spavision si nu se mai risipeste timpul dedicat evaluarii firmei!”, a declarat Florentina Daniela Ciurescu, MBA, Director General, Leida (sectorul HORECA).

„In domeniul transporturilor, imaginea firmei este esentiala. Increderea clientilor in firmele pe mainile carora isi incredinteaza marfurile este motorul care face sa functioneze aceasta industrie.

Fiind total constienti de acest lucru, am ales sa folosim certificatul Excellent SME de la Coface, lucru care in mod sigur va spori increderea partenerilor nostri in firma pe care o reprezentam si indirect, va genera o crestere a cifrei de afaceri.”, a declarat Augustin Muller, Director General, Europrim Shipping SRL.

Comertul cu ridicata & distributie conduce detasat clasamentul cu o pondere de aproximativ 40% din totalul sectoarelor companiilor care beneficiaza de Certificatul Excellent SME. Locul al II-lea este adjudecat de sectorul transporturilor cu 8%, urmat indeaproape de cel al constructiilor de 6%. Din punct de vedere geografic, topul judetelor companiilor certificate este condus de Bucuresti, Bihor si Mures.

„Datorita parteneriatului special dezvoltat de CCIB - organizatie cu traditie de peste 145 de ani in reprezentarea mediului de afaceri - si COFACE - una dintre companiile etalon in domeniul serviciilor pentru managementul riscului de credit - comunitatea de afaceri are la dispozitie un produs care contribuie intr-o masura semnificativa la reducerea riscurilor asumate de firmele care aleg ca partener o companie certificata, precum si la cresterea gradului de incredere in relatiile de afaceri dintre firme si la eficientizarea procesului de adoptare a deciziilor la nivelul managementului”, a declarat Prof. Univ. Dr. Ing. Sorin Dimitriu, Presedinte, CCIB.

„Excellent SME este un proiect de succes ce contribuie activ la o mai mare transparenta in mediul de afaceri romanesc si ajuta in mod evident companiile micii si mijlocii sa se diferentieze si sa acorde un grad mai ridicat de incredere partenerilor de business. Parteneriatul dintre COFACE si Camera de Comert si Industrie Bucuresti dovedeste inca o data ca doar prin implicarea comuna a institutiilor cu traditie se poate asigura o dezvoltare eficienta a companiilor mici si mijocii. Faptul ca peste 120 de companii au fost deja certificate releva dorinta firmelor perfomante de a se diferentia si a ajuta partenerii de business in procesul decizional.

Avem convingerea ca mediul romanesc de afaceri are nevoie de transparenta si promovarea companiilor performante, astfel ca Certificatul Excellent SME ofera increderea si posibilitatea unei dezvoltari sustenabile a companiilor mici si mijlocii intr-un mediu economic greu incercat.”, a declarat Constantin Coman, Director General, Coface Romania.

Lista completa a companiilor certificate se gaseste pe website-ul Coface Romania, sectiunea Excellent SME: http://www.coface.ro/Home/Excellent-SME/Lista-companiilor-certificate.
Prezentarea produsului se gaseste pe website-ul: www.ccib.ro/ExcellentSMERomania.

Cu o traditie de peste 145 de ani in reprezentarea mediului de afaceri si in derularea de parteneriate cu autoritatile, CCIB se bucura si de o larga recunoastere internationala conlucrand cu peste 80 de organizatii similare din strainatate.

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti ofera membrilor sai, dar si comunitatii de afaceri bucurestene un sprijin real prin servicii performante, adaptate cerintelor actuale ale pietei. Astfel, Camera bucuresteana furnizeaza companiilor romanesti si straine servicii si consultanta specializata - de la infiintari de firme, sucursale, filiale; servicii personalizate de promovare a produselor si serviciilor, inclusiv prin intermediul reprezentantelor sale din strainatate, si pana la servicii de mediere si arbitraj. Potrivit statutului CCIB, membrii sai beneficiaza de o serie de facilitati.

Grupul Coface, un lider mondial in asigurarile de credit, ofera companiilor din intreaga lume solutii de protejare impotriva riscului financiar de neplata a clientilor proprii, atat pe piata interna, cat si pentru export.
In 2011, Grupul a inregistrat o cifra de afaceri consolidata de 1,6 MLD EUR. Cei 4.400 de angajati in 66 de tari ofera un serviciu local la nivel mondial. In fiecare trimestru, Coface publica evaluarile sale de risc de tara pentru 158 de tari, pe baza cunostintelor sale unice asupra comportamentului de plata al companiilor si pe baza expertizei celor 350 de underwriter-i ai sai.
In Franta, Coface gestioneaza garantiile publice de export in numele statului francez. Coface este o subsidiara a Natixis, divizia de management corporativ, investitii si servicii financiare specializate a Grupului BPCE.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar