transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-12-2023 4.571 lei 4.9678 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-01-2014

Petrofac - noul client al firmei de avocatura McGregor & Partners

Petrofac - noul client al firmei de avocatura McGregor & Partners
 Alte stiri la aceasta categorie

Firma de avocatură McGregor & Partners a semnat, pentru următorii doi ani, contractul de asistentă juridică cu compania britanică SC Petrofac Solutions&Facilities Support SRL, unul dintre liderii mondiali în domeniul serviciilor din industria petrolieră. Alegerea McGregor & Partners s-a realizat în urma unei proceduri de selectie la care au participat alte patru  firme de avocatură de elită din România. 

Neil McGregor, partener coordonator la McGregor & Partners, a declarat: “Suntem încântati pentru că am fost selectati să oferim asistentă juridică companiei Petrofac. Având în vedere că energia regenerabilă a reprezentat, ani de zile, un domeniu important al activitătii McGregor&Partners este îmbucurător să readucem în portofoliul nostru domeniul resurselor naturale si, mai ales, cel al petrolului si gazelor, dar si cel al cresterii cumulative a extractiei de petrol.”

Cu acest nou contract, McGregor&Partners continuă traditia în domeniul petrolului si gazelor, începută încă din 1996 când Neil McGregor asista BP, Shell si Texaco în legătură cu operatiunile downstream în România. Ulterior, firma de avocatură a asistat pentru unul dintre actionarii principali, institutionali din Rompetrol, înainte ca acesta să fie preluat de KazMunaiGaz. De asemenea, firma a asistat alti clienti internationali în exploatările upstream ale depozitelor de hidrocarbonat din România.

Petrofac a încheiat în 2010 un contract cu OMV Petrom pentru gestionarea operatiunilor la nouă zăcăminte din zona Ticleni pentru o perioada de 15 ani.

McGregor & Partners, cu birouri în Bucuresti, România si Sofia, Bulgaria este asociată cu firma de avocatură Stephenson Harwood din 2002.

  Condusă de Neil McGregor, avocat britanic cu una dintre cele mai îndelungate activităti de avocat străin în domeniul comercial din Europa centrală si de sud, echipa McGregor & Partners de avocati români si bulgari cu experientă în domeniul comercial, oferă consultantă în orice aspecte de drept comercial, ocupându-se în particular de achizitii & fuziuni, activităti de finantare si alte investitii pentru companii si fonduri multinationale.  McGregor & Partners are o experientă deosebită în domenii cum ar fi energia, logistica, drept maritim, comert si transport.

Compania britanică Petrofac este unul dintre liderii mondiali în domeniul serviciilor din industria petrolieră, printre clientii Petrofac numărându-se multe dintre marile companii petroliere precum si operatori independenti. După 32 de ani de la înfiintare compania este acum listată la bursa londoneză si face parte din indicele FTSE 100. Petrofac are 31 de birouri si peste 18,000 de angajati în toată lumea. Serviciile oferite de Petrofac acoperă aproape în întregime ciclul de productie al titeiului si gazelor, de la nivel de sondă până la procesare, rafinare si transport.

Prin cele sapte divizii ale sale, Petrofac proiectează, construieste facilităti de productie pentru titei si gaze, operează, întretine si optimizează facilităti de productie, ridică calificarea si instruieste personalul operativ, măreste productia si investeste în dezvoltarea infrastucturilor de productie si a zăcămintelor de titei si gaze.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar