transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-11-2013

Plastic din natura - plasticul vegetal pe piata de larg consum din Austria

Plastic din natura - plasticul vegetal pe piata de larg consum din Austria
 Alte stiri la aceasta categorie

O firma din Wiener Neustadt (Austria Inferioara) si-a propus sa inlocuiasca plasticul nostru cel de toate zilele cu materiale plastice biodegradabile, obtinute din deseuri vegetale, se arata intr-un material transmis de Agentia Economica a Austriei Inferioare in Romania, citat de www.SMARTfinancial.ro.

Activitatea companiei NaKu, locate in Austria Inferioara, se concentreaza, in momentul de fata, pe productia de folii si pungi din plastic vegetal pentru uz alimentar. Aceste produse inovatoare sunt perfect fiabile pentru transportul alimentelor, pentru depozitarea in spatii frigorifice, pentru protejarea alimentelor si mentinerea unor conditii de igiena corespunzatoare, marea diferenta fata de materialele plastice conventionale fiind aceea ca, la finele scopului lor utilitar, sunt biodegradabile.

Firma isi promoveaza, in momentul de fata, produsele din plastic vegetal, si anume pungi, plase si sacose, dar si articole de unica folosinta, cum ar fi tacamuri, farfurii, pahare, sticle. O a doua diferenta fata de plasticul conventional este aceea ca cel vegetal are termen de valabilitate – doi ani, conform declaratiilor expertilor firmei care au dezvoltat produsele pe care le mentionam.

O veste imbucuratoare este ca cererea pentru acest tip de produse inregistreaza o crestere constanta pe piata austriaca.

Munca de cercetare a companiei producatoare de plastic vegetal nu se incheie, insa, aici. Studiile efectuate de expertii NaKu continua, “mai este foarte mult de lucru”, afirma acestia, "iar pentru o intreprindere mica, activa in acest segment al pietei, asa cum este a noastra, cea mai buna solutie ar fi includerea in Clusterul Regional pentru Mase Plastice al Agentiei Economice a Austriei Inferioare."

De mentionat si apreciat este, ne asigura directorul executiv al NaKu, Johann Zimmermann, deschiderea si profesionalismul Agentiei Economice a Landului Austria Inferioara, ecoplus International, care a inteles sa ofere acestei companii inovatoare tot sprijinul de care a avut nevoie inca de la infiintare, noteaza www.noen.at.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar