transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-12-2023 4.571 lei 4.9678 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-01-2014

Plata taxelor si impozitelor locale cu cardul pe ghiseul.ro - Primaria Sectorului 3 lanseaza a doua editie a campaniei de promovare

Plata taxelor si impozitelor locale cu cardul pe ghiseul.ro - Primaria Sectorului 3 lanseaza a doua editie a campaniei de promovare
 Alte stiri la aceasta categorie

Primăria Sectorului 3, prin Directia Impozite si Taxe Locale (DITL), cu sprijinul Visa Europe si Banca Transilvania, derulează în perioada 1 ianuarie – 31 martie a doua editie a campaniei de promovare a plătii taxelor si impozitelor locale cu cardul pe www.ghiseul.ro.

Noua campanie, derulată sub sloganul “Plăteste-ti taxele si impozitele pe ghiseul.ro si ai numai de câstigat!”, reprezintă continuarea initiativei din perioada 1 august – 31 decembrie 2013,  prin care contribuabilii din Sectorul 3 au fost îndemnati să-si activeze datele de acces (utilizator si parolă) pentru plătile cu cardul pe ghiseul.ro.

În cadrul noii campanii, contribuabilii care îsi plătesc taxele si impozitele locale cu cardul prin www.ghiseul.ro în perioada 1 ianuarie - 31 martie 2014  sunt înscrisi automat în tragerea la sorti pentru 45 carduri x 500 de lei fiecare. Mai multe informatii despre noua campanie pot fi regăsite pe www.ditl3.ro.

O componentă importantă a noii campanii o reprezintă locatiile special amenajate în centre comerciale, care vor functiona similar cu ghiseele DITL. Astfel, contribuabilii din Sectorul 3 vor putea merge cu actul de identitate la locatiile speciale pentru a obtine datele de acces pentru plata online cu cardul prin platforma ghiseul.ro si/sau pentru a-si plăti direct taxele cu cardul.

Persoane atent instruite, inclusiv inspectori ai Primăriei, vor asista contribuabilii care vin la standurile deschise zilnic, între orele 10:00 si 22:00, în Bucuresti Mall, Auchan Titan si Auchan Vitan.

Pe lângă aceste locatii, contribuabilii se pot prezenta cu actul de identitate pentru a-si ridica datele de acces pe ghiseul.ro si la sediile DITL Sector 3 din Str. Lucretiu Pătrăscanu Nr. 3-5, Str. Sfânta Vineri Nr. 32, respectiv Câmpia Libertătii Nr. 36.

„Mă bucură faptul că prima editie a campaniei promotionale de promovare a plătii taxelor si impozitelor locale cu cardul pe www.ghiseul.ro a avut succes si sper ca cea de-a doua editie să aibă acelasi rezultat. Am demarat acest proiect de promovare a plătilor online prin www.ghiseul.ro pentru ca oamenii să nu mai stea la coadă să plătească taxele si impozitele mai ales în perioada în care beneficiază de reducere", a declarat Primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoită.

În cele cinci luni de derulare a campaniei ”Activează-ti contul pe ghiseul.ro si ai numai de câstigat!”, desfăsurată în perioada 1 august – 31 decembrie 2013, 9.500 de contribuabili si-au ridicat datele de acces pentru www.ghiseul.ro de la sediile DITL, iar rata de activare a fost de 34% (peste 3.200 de persoane si-au activat contul de utilizator prin schimbarea parolei initiale). Mai mult, numărul de contribuabili din Sectorul 3 care pot plăti taxele si impozitele locale online cu cardul prin www.ghiseul.ro s-a triplat în cele cinci luni de campanie, la peste 14.000, având în vedere că până la începerea acestei campanii aproximativ 5.000 de persoane îsi ridicaseră datele de acces pentru platforma online.

Primăria Sectorului 3 oferă cetătenilor posibilitatea de a-si plăti taxele si impozitele cu cardul prin www.ghiseul.ro încă de la începutul anului 2012, iar până în prezent, dintre cei peste 14.000 de contribuabili care si-au ridicat datele de acces pentru platforma online si care reprezintă aproximativ 50% din ghiseul.ro la nivel national, 7.548 au efectuat operatiuni pe ghiseul.ro, cum ar fi schimbarea parolei, vizualizare informatii cont personal, plăti. Numărul plătilor realizate pentru Sectorul 3, prin ghiseul.ro, a crescut de peste 5 ori, de la 781, în 2012, la 4.113, în 2013. 

“Tot mai multi români au început să înteleagă beneficiile plătii taxelor si impozitelor online cu cardul si acest lucru se vede si în numărul în crestere de tranzactii pe ghiseul.ro. Ne bucurăm că eforturile comune ale autoritătilor si sectorului privat în vederea promovării acestui mijloc modern de plată dau rezultate, într-un timp relativ scurt, dacă ne gândim că am lansat această campanie cu doar 5 luni în urmă. Este un model de colaborare care poate fi urmat cu succes si de către alte primării”, a declarat Cătălin Cretu, director regional pentru România si Croatia al Visa Europe.

Principalul avantaj al plătii impozitelor si taxelor locale online cu cardul prin ghiseul.ro este faptul că tranzactiile pot avea loc oricând si de oriunde. Mai mult, utilizatorii platformei ghiseul.ro stau în medie aproximativ 4 minute înregistrati în sistem, timp în care află informatii detaliate privind obligatiile de plată si pot să le achite direct pe internet cu cardul.

Platforma www.ghiseul.ro oferă posibilitatea de a plăti online cu cardul partial sau total taxele si impozitele locale, precum si amenzile existente, iar dovada plătii se primeste pe e-mail în doar câteva minute de la plata efectivă.

Avantajele plătii cu cardul prin www.ghiseul.ro:

Confort, rapiditate si posibilitatea achitării taxelor si impozitelor locale oricând si de oriunde;

Posibilitatea plătii taxelor si impozitelor locale pentru toate proprietătile detinute pe teritoriul României, cu conditia înrolării în sistem a primăriei unitătii administrativ-teritoriale pe raza căreia este situată proprietatea;

Site securizat la înalte standarde privind plata prin card;

Economie de timp, ca urmare a faptului că cetătenii nu mai sunt obligati să se deplaseze la ghiseele institutiei în vederea efectuării plătii impozitelor si taxelor locale si evită posibila aglomeratie de la ghisee;

Modalitate facilă de eliberare a datelor de acces (utilizator si parolă), aceasta realizându-se pe loc la sediul DITL Sector 3 sau la standurile special deschise în Mall Bucuresti, Auchan Vitan si Auchan Titan;

Contribuabilii nu plătesc comision pentru plătile efectuate online cu cardul, acesta fiind suportat de DITL Sector 3.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar