transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-07-2024 4.5404 lei 4.9681 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-02-2016

Pregatirea mediului de afaceri romanesc pentru procesul inovarii integrale prin Strategia Dunarii

Pregatirea mediului de afaceri romanesc pentru procesul inovarii integrale prin Strategia Dunarii
 Alte stiri la aceasta categorie

Conform Raportului oficial „Starea Regiunii Dunării”, elaborat după 5 ani de la declanșarea aplicării Strategiei UE pentru Regiunea Dunării (SUERD), relansarea afacerilor și investițiilor de succes depind în cea mai mare măsură de introducerea în practică a unui concept profund și coerent, de „Inovare Integrală”, care să dinamizeze mentalitățile, practicile și ritmul concret de implementare al proiectelor. Întrucăt comunitățile locale și universitățile din România au reușit să conștientizeze doar într-o mică măsură importanța racordării la acest nou trend, am decis să plasăm cea de-a șasea ediție a Forumului Inovării Dunăre-Marea Neagră sub semnul acestui imperativ: „Necesitatea și Oportunitatea Inovării Integrale în Bazinul Dunăre-Marea Neagră”, la sediul Senatului României - Palatul Parlamentului, 14 aprilie 2016.

La acest eveniment, a confirmat deja participarea noul Coordonator pentru Cooperare și Consolidare Instituțională SUERD, Rudolf SCHICKER, fost membru al Adunării Parlamentare a Landului Viena, precum și Președintele Institutului Internațional pentru Inovare Integrală din Landul Baden Wurttemberg, profesorul de origine română George TEODORESCU, inițiatorul și coordonatorul DAC - Danubius Academic Consortium, în care sunt afiliate universități și centre de cercetare din șase state membre SUERD, inclusiv CLDR România, membră în Consiliul Director.

Miza organizării Forumului este de a promova și a demonstra avantajele cooperării transnaționale la nivelul Regiunii Dunării, sub egida SUERD, coagulând mecanismele și metodele cele mai avansate prin crearea „comunităților de practici”, internaționalizarea clusterelor, renașterea industrială a ramurilor cele mai promițătoare și constituirea unui hub al inovării integrale la nivelul protagoniștilor din sectorul public și privat al Dunării de Jos și a Litoralului Mării Negre. Invitații și speakerii vor prezenta diversele noi posibilități de cooperare între principalii actori ai procesului de inovare și ai Strategiei Dunării. Pornind de la DAC, vor fi evocate rezultatele obtinute până acum pentru regândirea procesului educațional în spiritul inovării integrale în regiune. Vor fi puse bazele unei mai strânse cooperări pe baza împărtășirii cunoașterii și a creerii unei comunități de practici online a stakeholderilor Dunării de Jos, cu o concentrare pe beneficiarii din România, Bulgaria și Serbia.

Consorțiul Organizatoric este format din: Asociația  „Comunitățile Locale Riverane Dunării” (CLDR), Danubius Academic Consortium (DAC), Academia Română - Centrul de Biodiversitate, Catedra Internațională Onorifică „Jean Bart” (CIO-SUERD). Parteneri Media Asociați: Agenția Națională de Presă AGERPRES, TVH, Opinia Națională. Parteneri Media: Finantare.ro, CalendarEvenimente.ro, CaleaEuropeana.

ro, Comunicații Mobile, SmartFinancial.ro, BrandInfo.ro, PRwave.ro, ComunicateMedia.ro, Tribuna Economică, ”Buletin Dunărean”.

Întrucât Forumul se desfășoară în ajunul Dialogului Financiar Dunărean, conferință europeană organizată la Bratislava în cursul Președinției SUERD a Slovaciei, companiile și alte organizații interesate în formarea de consorții și participarea la proiecte de investiții majore, în special în cadrul Fondului European pentru Investiții Strategice, sunt invitate să participe cu materiale de prezentare și promovare a proiectelor lor atât în cadrul standurilor din holul central, cât și prin prezentări ăn cadrul lucrărilor. Este necesar ca solicitările să fie transmise pe scurt în scris către Secretariatul Consorțiului Organizatoric, iar cei preselectați vor fi ulterior contactați pentru detaliile tehnice necesare.  

În program este inclusă, în ziua de vineri, 15 aprilie 2016 și o serie itinerantă de sesiuni de networking și vizite de documentare la universități și institute de cercetare. Pentru informații suplimentare, cei interesați pot consulta siteul www.cldr.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar