transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-08-2015

Preturile apartamentelor din Bucuresti, in iulie 2015: cea mai mare crestere din 2015

Preturile apartamentelor din Bucuresti, in iulie 2015: cea mai mare crestere din 2015
 Alte stiri la aceasta categorie

În luna iulie, apartamentele din Capitală au înregistrat cea mai mare crestere a preturilor din acest an, conform unei analize realizate de HomeFinders. Preturile au crescut cu 5,3% comparativ cu luna iunie 2015 si cu 2,8% fată de iulie 2014.

Pe segmentul mediu si premium, respectiv zonele centrale, semicentrale si de Nord, pretul mediu solicitat de proprietari a revenit la valoarea din lunile de primăvară: 68.000 de euro. Acest pret este cu 3,03% mai mare decât acela solicitat în luna iunie.

De cealaltă parte, în zonele mărginase ale Bucurestiului, preturile medii solicitate au crescut considerabil fată de luna iunie, cu 8,51%, cea mai mare crestere înregistrată în acest an pe segmentul rezidential. Astfel, proprietarii de apartamente situate în aceste zone solicită acum un pret mediu de 51.000 de euro, pret similar cu cel din luna februarie (51.050 de euro) si cu 1.000 de euro mai mare decât în lunile de primăvară.  

Comparativ cu luna iulie a anului trecut, preturile medii solicitate de proprietari au crescut pe ambele segmente de piată.

În zonele mărginase, cresterea este una usoară, de 0,5%. În schimb, valorile apartamentelor din segmentul mediu si premium au consemnat cresteri de 4,61%. Astfel, pretul mediu solicitat pentru un apartament din zonele semicentrale, centrale si de Nord se situa, în luna iulie a anului trecut, în jurul valorii de 65.000 de euro.

În timp ce preturile sunt mai mari decât în iunie, ofertele sunt mai putine. În luna iulie a acestui an au fost scoase pe piată 3.529 de oferte de apartamente, cu 18,7% mai putine decât în luna trecută. Dintre acestea, 1.674 sunt situate în centrul, semicentrul si Nordul Bucurestiului, iar 1.855 în zonele mărginase.

În schimb, comparativ cu iulie 2014, volumul de oferte a înregistrat o crestere spectaculoasă, de 51,71%. Pe segmente de piată, în centru, semicentru si Nord, numărul total de oferte a crescut  cu 48,9%, iar la periferie cu 54,32%.

”Evolutia pietei rezidentiale a Capitalei în luna iulie 2015, comparativ cu iulie 2014, reflectă însăsi evolutia din ultimul an. Avem mult mai multe oferte de apartamente, în toate zonele, datorită extinderii dezvoltărilor noi, dar si datorită faptului că atât proprietarii, cât si cumpărătorii, au mai multă încredere în piată. Cererea este si ea în crestere, iar preturile apartamentelor din centru, semicentru si Nord au valori mai mari, întrucât acest segment devine din ce în ce mai atractiv pentru cumpărători si pentru dezvoltatori.” declară Paul Ghinea, managing partner HomeFinders.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Caelyn
A statutory declaration to the effect that failure in renewing the patents was unintentional and by way of setting out the details of circumstances that led to the non-renewal should be aclacteble.Coupd anybody, please post the case on IPKat.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar