transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-03-2016

Principalele zboruri spre Bruxelles au fost anulate. Paravion ofera sprijin turistilor romani care vor sa se intoarca acasa

Principalele zboruri spre Bruxelles au fost anulate. Paravion ofera sprijin turistilor romani care vor sa se intoarca acasa
 Alte stiri la aceasta categorie

După incidentele din 22 martie, soldate cu două explozii în aeroportul Zaventem din Bruxelles,  companiile aeriene care operează zboruri din România spre capitala Belgiei, au anulat cursele, până la noi informatii din partea autoritătilor.  Biletele achizitionate pot fi rambursate integral sau rerutate. Clientii Paravion care au plănuit călătorii spre capitala belgiană si doresc să renunte sau să le reprogrameze au tot suportul agentiei în aceste demersuri.

În urma incidentelor violente ce au avut loc marti dimineata în aeroportul Zaventem, din capitala Belgiei, soldate cu morti si răniti, turistii români care si-au planificat zboruri în intervalul 22 - 31 martie pot anula călătoriile cu rambursare integrală sau pot fi rerutati, fără costuri suplimentare, pe date ulterioare de călătorie.

Potrivit informatiilor Paravion, cea mai mare agentie de turism online din România, toate biletele emise si neutilzate pe curse operate TAROM intre Bucuresti si Bruxelles, în perioada 22 - 31 martie, vor fi rambursate  integral  sau rerutate, fără penalizare, pe rute ulterioare de călătorie.
 

Si zborul operat de Blue Air din Bacău spre capitala Belgiei pe 22 martie a fost anulat, turistii având la dispozitie optiunea de rerutare sau rambursare integrală a biletelor achizitionate.

”Ce s-a intamplat la Bruxelles este tragic. Suntem alături de Belgia în aceste momente, si, în acelasi timp, vrem să îi asigurăm pe toti turistii români care se află în Bruxelles, sau aveau în plan această destinatie, că Paravion este alături de ei, cu tot suportul tehnic de care au nevoie pentru a se întoarce acasă sau a-si replanifica demersul de călătorie”, declară Remus Visan, Director General Paravion.

Potrivit oficialilor Ministerului Afacerilor Externe al României (MAE), exploziile cu bombă din capitala Belgiei, de pe data de 22 martie 2016, sunt urmarea unui atac terorist, soldate cu cu pierderi de vieti omenesti si numerosi răniti.

În continuarea informatiilor făcute publice, MAE pune la dispozitia cetătenilor români precum si rudelor acestora,  contactele telefonice ale Ambasadei României în Regatul Belgiei +32 (0)2 347 5338, +32 (0)2 345 0040, +32 (0)2 344 1658, precum si telefonul mobil de urgentă al sectiei consulare a misiunii diplomatice de la Bruxelles  +32(0)2 344 0854.

Ministerul Afacerilor Externe, prin Ambasada României în Regatul Belgiei, asigură cetătenii că este în legătură permanentă cu autoritătile locale pentru noi informatii cu privire la existenta unor cetăteni români afectati ca urmare a exploziilor.

Paravion este cea mai mare agentie de turism online din România, care operează pe mai multe piete din Europa de Est si în Turcia, oferind servicii precum rezervări de bilete de avion, vacante, închirieri auto si hotel. Website-ul beneficiază de un call center disponibil 24 de ore din 24, precum si de solutii de securitate dezvoltate de Zitec si PayU.
 

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar