transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-12-2013

Proiectul Oportunitati de formare profesionala pentru femeile din mediul rural in domeniul serviciilor la domiciliu s-a incheiat

Proiectul Oportunitati de formare profesionala pentru femeile din mediul rural in domeniul serviciilor la domiciliu s-a incheiat
 Alte stiri la aceasta categorie

În data de 11 decembrie 2013, în incinta Capital Plaza Hotel din București a avut loc conferința de presă de încheiere a proiectului ”Oportunități de formare profesională pentru femeile din mediul rural în domeniul serviciilor la domiciliu”. Scopul acestuia a fost acela de a spriji în mod special femeile de la sat, de a le oferi șansa de a învăța o meserie nouă, de a obține o calificare sau o recalificare și de a le pregăti să-și caute un loc de muncă, crescând astfel șansele de angajare în rândul acestora.

Proiectul a fost implementat de  S.C. Amazon Business S.R.L. în parteneriat cu S.C. Saatchi & Saatchi X Publicitate SRL. Durata de desfășurare a fost de 24 de luni şi a urmărit oferirea de programe integrate respectiv: informare, consiliere profesională, formare şi mediere pe piaţa muncii pentru femei inactive sau aflate în căutarea unui loc de muncă din mediul rural al judeţului Ilfov.

În cadrul proiectului au fost informate 1196 de persoane cu privire la oportunitățile de pregătire și angajare în profesia de babysitter. Cursurile au fost gratuite și au fost urmate de 96 de femei inactive sau care se aflau în căutarea unui loc de muncă. La finalul cursurilor, în urma susținerii unui examen, fiecare participantă a primit un certificat de calificare ANC/CNFPA. Un număr de 177 de femei au beneficiat de consiliere profesională, iar 57 de persoane au fost mediate pe piața muncii prin pregătire și suport la angajare.

Activitățile proiectului s-au desfășurat cu prioritate în localitățile: Afumați, Mogoșoaia, Ciolpani, Dobroești, Domnești, Cernica, Tunari, 1 Decembrie, Ciorogârla, Clinceni, Cornetu, Dragomirești Vale.

„Ne-am propus ca prin acest proiect să formăm un personal de o calitate ridicată, care să beneficieze de un program de formare modern, corelat cu nevoile și tendințele actuale. Și am reuşit. Suntem foarte mândri de absolventele noastre și suntem convinși ca vor reuși să își găsească ușor un loc de muncă și că, totodată, vor contribui în mod decisiv și pozitiv la modelarea personalității copiilor de care se vor îngriji. Trebuie cu toții să fim de acord ca într-o lume foarte dinamică în care părinții petrec foarte mult timp la birou iar bunicii nu sunt întotdeauna disponibili să stea cu nepoții, este foarte important ca educația făcută copiilor încă din primii ani de viață să fie de cea mai bună calitate.”, a declarat Ioana Simoaica, managerul  proiectului ”Oportunități de formare profesională pentru femeile din mediul rural în domeniul serviciilor la domiciliu”.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European și bugetul naţional prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) 2007-2013 și răspunde obiectivelor specifice ale Axei Prioritare 5 - “Promovarea măsurilor active de ocupare” și, mai concret, obiectivelor Domeniului Major de Intervenție 5.2 - “Promovarea sustenabilităţii pe termen lung a zonelor rurale în ceea ce priveşte dezvoltarea resurselor umane şi ocuparea forţei de muncă”.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar