transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-02-2014

Rezumatul saptamanii 3 - 7 februarie 2014 - piata valutara internationala

Rezumatul saptamanii 3 - 7 februarie 2014 - piata valutara internationala
 Alte stiri la aceasta categorie

Saptamana trecuta, majoritatea valutelor s-au apreciat in raport cu dolarul american. Cea mai mare crestere au demonstrat-o dolarul neozeelandez (+2.54%) si dolarul australian (+2.34%). O crestere mai moderata a fost inregistrata de euro (+1.11%), francul elvetian (+0.88%) si dolarul canadian (+0.85%). Doar yenul si lira sterlina s-au depreciat in raport cu dolarul american, cu 0.30% si respectiv 0.15%.

In prima parte a saptamanii, euro nu a dat dovada de volatilitate ridicata. Piata era in asteptarea rezultatelor sedintei BCE, dar si a datelor privind piata fortei de munca din SUA. Euro s-a apreciat cu peste 120 puncte dupa comentariile presedintelui BCE, Mario Draghi. Desi declaratiile sale nu au fost optimiste, lipsa unor semnale privind o noua masura de relaxare a politicii monetare a determinat cresterea cererii pentru moneda unica, considera Sergiu Gulunga, analist TeleTrade in Romania.

La inceputul saptamanii, lira sterlina s-a depreciat fata de dolarul american dupa ce indicele activitatii manufacturiere a scazut neasteptat in Marea Britanie.

Pe parcursul saptamanii cererea pentru lira a fost limitata si de cresterea sub asteptari a productiei industriale si manufacturiere din Marea Britanie.

Scaderea GBP/USD a fost limitata de deprecierea dolarului american. Dolarul american s-a depreciat fata de cele mai tranzactionate valute dupa ce numarul de noi locuri de munca din SUA a crescut mult sub prognoze, de la 75 mii la 113 mii, fata de prognoza de 185 mii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Swanny
1-23-12boby spune: Am o chestiune și vreau mai multe păreri.Am Pentium 4 dual core de 3.07GHZ 2.50gb și placa video MSI NX8600GT 256 ram DDR3 și o sursă DreamTech 450w (pe cutia plcaii video scria ca are nevoie de min 400w, dar sursa care o am nu cred ca scoate atata).Problema este că la unele jocuri ce solicită mai mult placa video ca de ex call of duty 5, far cry 2, homefront etc., aceste jocuri eemi fragmentează, een sensul că sunetul ba se aude ba nu se aude, vocile mai ales la loadingul de la call of duty sunt be2lbe2ite și repetitive.Iar la far cry 2 mai ales ce2nd eel joc eencepe să fragmenteze, porțiuni din planșă devin galbene een sensul că dispar ca apoi să mă trezesc pe desktop fără nicio eroare.centrebarea mea este: sursa pe care o am poate crea problemele enunțate mai sus, sau e posibil ca driverele de la placa video sa fie prea vechi.Alte probleme referitoare la răcirea procesorului sau altceva nu am. +30
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar