transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-11-2014

Romanian Business Consult - parteneriat cu Oresa Ventures

Romanian Business Consult - parteneriat cu Oresa Ventures
 Alte stiri la aceasta categorie

Oresa Ventures, fond de investitii de origine suedeză, a definitivat de curând achizitia unei participări semnificative în cadrul Romanian Business Consult Group, cel mai mare furnizor IT pentru industria de retail din România. Cu această achizitie, Oresa devine partener cu Andrei Bojită, care rămâne actionarul majoritar al grupului si va păstra toate responsabilitătile executive.

"Oresa are o experientă îndelungată în dezvoltarea de companii de succes împreună cu antreprenori români. Împreună cu Oresa, vrem să ducem RBC în următoarea etapă de crestere. Ne-am propus să accelerăm dezvoltarea grupului prin adăugarea de noi servicii în segmentele de piată actuale, punând accent pe retail si consolidând astfel verticala de activităti care ne-a consacrat. Pe de altă parte, o dezvoltare rapidă ne va permite să luăm în considerare intrarea pe noi segmente, tangentiale fată de obiectivele noastre", a declarat Andrei Bojită, Director General RBC.

Grupul RBC estimează atingerea unei cifre de afaceri de aproximativ 16 milioane de euro în 2014 si se mândreste cu faptul că a reusit, de-a lungul timpului, să construiască parteneriate puternice cu marile branduri din retail, logistică si industria alimentară, care au dus la semnarea de contracte de lungă durată.

“RBC este un grup cu o cultură organizatională si o echipă de management excelente, precum si cu o pozitie foarte bună pe piată si perspective promitătoare. Investind în RBC, ne vom continua traditia de parteneriere cu antreprenori vizionari, pentru ca împreună să dezvoltăm branduri importante în România.

Asteptăm cu nerăbdare să contribuim la succesul RBC în viitor", a declarat Laurentiu Ispir, Director de Investitii Oresa Ventures.

Vânzătorul participării achizitionate de către Oresa este compania austriacă Export Consult. Valoarea tranzactiei este confidentială. Oxygen Finance si casa de avocatură Kinstellar au fost consilierii RBC în această tranzactie, pe când Oresa Ventures a lucrat cu Popovici Nitu si Asociatii.

Oresa Ventures este un fond de investitii dedicat investitiilor de capital în Europa Centrală si de Est, ce se concentrează în momentul de fată pe România. Oresa si-a deschis biroul în Bucuresti încă din 1997 si îsi canalizează investitiile pe trei sectoare principale - servicii financiare, afaceri si materiale de constructii - dar a alocat, de asemenea, resurse pentru FMCG, servicii medicale, retail si distributie.

Portofoliul actual românesc este format din companii precum Fabryo-Atlas, Somaco, Kiwi Finance si RTC Proffice. În trecut, Oresa a investit si a contribuit la dezvoltarea mai multor afaceri, cum ar fi La Fântâna, Flanco, Credisson, Motoractive, Medicover, Synevo. Cele mai multe dintre aceste companii au fost dezvoltate de către reprezentantii Oresa împreună cu antreprenori români, cum ar fi Florin Andronescu (Flanco, Credissson), Daniel Guzu (Fabryo), Cristian Amza (La Fântâna) sau Anca Bidian (Kiwi Finance).

Romanian Business Consult este principalul furnizor si integrator de solutii IT pentru industria de retail si cea alimentară din România, având sediul principal în Bucuresti si filiale în Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Republica Moldova (Chisinau). Cei 23 de ani de experientă recomandă RBC drept compania care investeste resurse importante pentru inovatie si pentru mentinerea standardelor înalte de calitate a serviciilor si produselor.

Fondat în 1991 de către compania austriacă Export Consult, RBC este partenerul celor mai mari firme internationale si nationale din retail si industria alimentară din România. Cifra de afaceri a companiei a crescut de la an la an si a atins la finalul lui 2013 suma de 15.6 milioane euro – ceea ce înseamnă o crestere de 6% fată de 2012.

RBC lucrează cu peste 15 parteneri internationali de tehnologie, printre care putem enumera Motorola, Wincor Nixdorf, Fujitsu, Bizerba, Microsoft etc. si numără peste 1000 de clienti cărora le oferă solutii software si hardware, inclusiv o suită proprie de aplicatii ce sintetizează mai multe bune practici necesare nevoilor de business ale clientilor săi – RBC IQ. Retail IQ, sistemul performant de gestiune a magazinelor mici si mijlocii, care acoperă întregul lant de activităti, si LogIQ, solutia de gestiune a depozitelor, sunt printre cele mai cunoscute.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar