transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-05-2015

Rosler Romania a inaugurat sediul central si primul centru de servicii profesionale de sablare si vibrofinisare din Europa de Est

Rosler Romania a inaugurat sediul central si primul centru de servicii profesionale de sablare si vibrofinisare din Europa de Est
 Alte stiri la aceasta categorie

Rosler România a inaugurat în cadrul unui eveniment festiv sediul central, o unitate de 1000 mp care are în dotare si primul job-shop din Europa de Est, un centru specializat în oferirea de servicii profesionale de sablare si vibrofinisare.

Job-shop-ul se remarcă prin posibilitatea implicării directe a clientilor în procesul de testare si tratare a pieselor care le apartin. De asemenea, în cadrul sediului inaugurat se găseste si un depozit ce cuprinde o gamă variată de consumabile aferente atât vibrofinisării, cât si sablării, dar si piese de schimb.

Aceasta companie s-a remarcat de-a lungul timpului pe piata prelucrării pieselor metalice prin inovatie, explorând noi domenii de aplicare a tehnologiei utilizate si dezvoltând solutii ce realizează în procent de 100% dezideratul de calitate a suprafetei.

“După 10 ani de activitate de succes în această tară, Rosler România devine încă o dată pionier în domeniul vibrofinisării si sablării prin inaugurarea sediului central si a primului job-shop din Europa de Est, asigurând astfel numeroase locuri de muncă pentru anii ce urmează. Alături de clientii nostri, care ne dau sperantă si încredere în viitor, suntem pregătiti să facem fată noilor provocări. În plus, prin acest eveniment se confirmă încă o dată orientarea către clienti a Rosler România; toate investitiile în produse si tehnologii noi au fost cândva nevoi nesatisfăcute ale clientilor si reprezintă pentru această companie un driver de dezvoltare.”, a declarat Benno Allerbauer, administrator Rosler România.

Rosler este o companie germană, cu sediul în Memmelsdorf, lider international în finisarea si tratarea suprafetelor metalice, ce oferă atât echipamente de vibrofinisare, sablare si tratare a apelor, cât si consumabilele aferente.

Din 2006 a pătruns si pe piata din România, remarcându-se prin tehnologii performante puse la dispozitia clientilor.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar