transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 31-01-2014

Rus-Savitar a finalizat primul proiect implementat prin fonduri europene - extinderea si modernizarea fabricii de mobilier tapitat

Rus-Savitar a finalizat primul proiect implementat prin fonduri europene - extinderea si modernizarea fabricii de mobilier tapitat
 Alte stiri la aceasta categorie

Rus-Savitar, unul dintre cei mai importanti producatori de mobilier din pal si canapele din Romania, anunta finalizarea proiectului de extindere si modernizare a fabricii de mobilier tapitat si inaugureaza intr-un cadru oficial pe 30 ianuarie 2014, componenta principala a proiectului, respectiv noua fabrica de productie a mobilierului tapitat din Dudestii Noi, Timis.

Proiectul de extindere si modernizare a inceput in iulie 2012 si a fost co-finantat de Uniunea Europeană şi Guvernul României prin Programul Operaţional Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice 2007-2013.

Jumatate din investitia pentru extinderea capacitatii de productie a fost asigurata prin accesarea de fonduri nerambursabile, proiectul constand in constructia unei hale de productie in suprafata de 7.286,95 mp si dotarea acesteia cu 651 echipamente, linii tehnologice si softuri de specialitate de ultima generatie. Lucrarile au fost finalizate in timp record, cu trei luni mai devreme fata de data previzionata in proiect, anuntata initial pentru mai 2014.

“Este o performanta deosebita sa reusim sa finalizam proiectul mult mai devreme decat era prevazut si ne bucuram ca putem continua productia de mobilier tapitat intr-un spatiu nou, dotat cu echipamente performante, avand oportunitatea de a beneficia de fonduri europene. In urma extinderii capacitatii de productie, la finalul anului 2013 s-a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri cu 18 procente fata de momentul demararii proiectului, din care 15 % reprezinta cifra de afaceri obtinuta din activitatea de export, iar estimarea pentru anul 2014 este ca cifra de afaceri a companiei Rus-Savitar sa inregistreze o crestere de pana la 28%”, a declarat Cristian Rusu, director general Rus-Savitar.

Noua fabrica este functionala din luna mai 2013 si este dimensionata pentru o productie de 10.000 de produse de mobilier tapitat pe luna, de 5 ori mai mult decat capacitatea de productie existenta inainte de dezvoltarea sectorului de mobilier tapitat.In noua fabrica de productie au fost angajate pana in acest moment 235 de persoane, urmand ca in prima jumatate a anului 2014 numarul angajatilor sa creasca pana la 320.entru urmatorii ani se doreste dublarea numarului angajatilor, astfel incat productia se va desfasura in 2 schimburi.

Noua fabrica produce o gama diversificata de produse de mobilier tapitat din piele ecologica si material textil care sunt distribuite in cele 15 magazine Casa Rusu si 13 francize, dar si  exportate in Olanda, Belgia, Elvetia, Franta, Bulgaria, Slovenia, Slovacia, Cehia, Irak si Quatar.

Linia de productie de mobilier tapitat se adauga altor 5 linii complet automatizate de productie de mobilier din pal, toate localizate in parcul logistic de 100.000 mp din Dudestii Noi, Timis din care suprafata construita reprezinta 56.000 mp.

Compania si-a inceput activitatea ca retailer de mobila in 1994, la Timisoara, iar 10 ani mai tarziu inaugureaza centrul logistic de unde se distribuie marfa la peste 200 de magazine din tara. In 2005 Rus Savitar face prima investitie in activitatea de productie de mobilier din pal, valoarea investitiei ajungand la 3,5 milioane de euro. In  2008 se achizitioneaza 5 linii de productie total automatizate, una din acestea fiind unica in Europa de Est. Un an mai tarziu, in 2009, Rus Savitar isi lanseaza propria retea de retail sub numele de Casa Rusu, care in prezent are 28 magazine dintre care trei in Bucuresti.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar