transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-05-2015

Sanex - proiect de 1,4 mil. Euro co-finantat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014

Sanex - proiect de 1,4 mil. Euro co-finantat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014
 Alte stiri la aceasta categorie

Sanex S.A., parte a grupului Lasselsberger, principalul producător de plăci ceramice din România, derulează, începând cu martie 2015, proiectul „Greener production and management processes in the ceramic tiles industry in Romania – Green industry – Romania” („Responsabilitatea fată de mediu în productie si managementul proceselor în industria de plăci ceramice din România - Industrie Verde – România”), proiect co-finantat din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014, în cadrul domeniului de finantare Inovare Verde în Industria din România, conform contractului încheiat cu Innovation Norway în calitate de operator de program.

Valoarea totală a proiectului este de 1.392.452 Euro, din care asistenta financiară nerambursabilă este de 690.000 Euro.

Proiectul se implementează în cadrul unitătii de productie a SANEX S.A. din Cluj-Napoca, pe o durată de 12 luni. Acesta este derulat în parteneriat cu International Development Norway – o organizatie norvegiană cu peste 10 ani de experientă în proiecte internationale pentru dezvoltarea de bune practici în domeniul eco-business.

Obiectivul proiectului constă în eficientizarea fluxului de productie prin achizitia unui atomizor care permite îmbunătătirea performantei ecologice a companiei si cresterea competitivitătii productiei. „Impactul proiectului vizează reducerea consumului de energie si deci o utilizare mai responsabilă a resurselor disponibile”, a declarat Peter Molnar, Director General al SANEX SA.

Din punctul de vedere al impactului asupra mediului, un consum mai scăzut de gaze naturale este echivalentul reducerii proportionale a emisiilor de noxe în atmosferă.

În plus, proiectul are ca scop cresterea gradului de constientizare a problemelor legate de mediu si calitate în cadrul companiei.

Impactul estimat asupra modelului de afaceri al companiei vizează, pe termen lung, sustenabilitatea financiară,  de mediu si socială a acesteia. 

SANEX S.A. este cunoscută în România de peste 44 ani ca producătorul de plăci ceramice, (faiantă, gresie si decoruri) cu o evolutie stabilă în piata de profil.

Integrarea în anul 2004 în portofoliul grupului austriac LASSELSBERGER, unul dintre cei mai mari producători de plăci ceramice din Europa, a adus societătii SANEX S.A. un aport semnificativ de know-how si o orientare mai accentuată spre cercetare si inovare, pentru alinierea la tendintele internationale.

Programul Inovare Verde în Industrie este un program de dezvoltare a afacerilor cu scopul de a creste competitivitatea întreprinderilor verzi, inclusiv ecologizarea industriilor existente, inovare verde si antreprenoriat verde. Programul Inovare Verde în Industria din România este administrat de către Innovation Norway, o companie publică norvegiană cu sediul în Oslo, detinută de Ministerul Norvegian al Comertului si Industriei si de municipalitătile judetene norvegiene. Innovation Norway este cel mai important instrument al Guvernului Norvegian pentru inovare si dezvoltare a întreprinderilor si a industriei norvegiene. În România, Innovation Norway are un birou de proiecte situat la Ambasada Regală a Norvegiei la Bucuresti si este Operator de Program pentru două din programele incluse în Granturile Norvegiene si SEE 2009 - 2014. Pentru mai multe informatii despre program, vă rugăm să vizitati site-ul dedicat programului: www.norwaygrants-greeninnovation.no.

Prin Acordul pentru Spatiul Economic European (SEE), trei state non-membre ale Uniunii Europene, respectiv Norvegia, Islanda si Liechtenstein, fac parte din Piata Internă Europeană si contribuie la coeziunea regională prin intermediul unor programe precum Granturile SEE si cele Norvegiene. Dintre acestea, Norvegia este principalul donator, contribuind cu 97% din suma totală. Granturile SEE si norvegiene sunt de asemenea menite să consolideze relatiile bilaterale dintre Norvegia si România. Pentru detalii suplimentare despre Granturile SEE si cele norvegiene, vă rugăm să vizitati www.norvegia.ro, www.norwaygrants.ro si www.eeagrants.org.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Vivek
bordei zena spune:Sunt mandra ca Romania are un asa om poiltic ca dumneavoastra. Imi doresc sa reusiti sa va formati o echipa in poiltica cu valorile si standardele de viata pe care le aveti multe din ce se intampla azi in tara , se datoreaza cu siguranta viziunii clare pe care o aveti in poiltica dumneavoastra sunteti o mare binecuvantare pentru Romania de azi Mult succes mai departe in lupta pentru Adevar si Dreptate, care pot aduce Romaniei prosperitatea pe care toti ne-o dorim. Sunteti cu adevarat un om special pentru Romania zilelor noastre
Subhash
bordei zena spune:Sunt mandra ca Romania are un asa om poliitc ca dumneavoastra. Imi doresc sa reusiti sa va formati o echipa in poliitca cu valorile si standardele de viata pe care le aveti multe din ce se intampla azi in tara , se datoreaza cu siguranta viziunii clare pe care o aveti in poliitca dumneavoastra sunteti o mare binecuvantare pentru Romania de azi Mult succes mai departe in lupta pentru Adevar si Dreptate, care pot aduce Romaniei prosperitatea pe care toti ne-o dorim. Sunteti cu adevarat un om special pentru Romania zilelor noastre
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar