transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-05-2014

Saxo Bank a lansat 6 noi crossuri

Saxo Bank a lansat 6 noi crossuri
 Alte stiri la aceasta categorie

Saxo Bank, specialistul în tranzactionare si investitii online, anuntă lansarea a sase noi crossuri FX OTC, crescând oferta totală la 121 de perechi valutare.

Crossurile de pe pietele de schimb AUDNOK (dolarul australian vs. coroana norvegiană), AUDSEK (dolarul australian vs. coroana suedeză), CADSEK (dolarul canadian vs. coroana suedeză), XAUEUR (aur vs. euro), NZDZAR (dolarul neo-zeelandez vs randul sud african) si NZDMXN (dolarul neo-zeelandez vs. peso-ul mexican) sunt disponibile pentru tranzactionare pentru orice interval până la un an. 

Aceste crossuri “forward outright” pot fi folosite nu numai ca hedge pentru capitalul corporatist, dar si pentru investitorul individual pentru a elimina riscul fluctuatiei dobânzii în specularea ratei de schimb de-a lungul timpului, pentru a cunoaste costul sau beneficiul diferential pentru intervalul de timp ales, înainte de a lua o decizie.

Clientii Saxo Bank pot tranzactiona crossurile în timp real, bidirectional, cu lichiditate dedicată pe preturi transparente.

Acest lucru înseamnă că echipa de piată a Saxo Bank se asigură că fiecare investitor beneficiază de propria lichiditate pentru orice cantitate specificată epntru tranzactionare. E o caracteristică unică, de care Saxo Bank este foarte încântată.

Elizabeth Missfeld, FX Product Manager la Saxo Bank, a declarat:

“Suntem foarte bucurosi să îmbunătătim oferta noastră extrem de puternică si să avem o paletă atât de extinsă de crossuri forward outright disponibile clientilor nostri pentru tranzactionare, nu numai pe platformele pentru investitori, ci si pe Saxo Treasurer, care este una dintre cele mai recente extensii pentru corporatiile care caută o platformă cu dobânzi atractive.”

Lărgirea portofoliului urmează unor îmbunătătiri recente ale ofertei de crossuri forward outright, odată ce perioada de tranzactionare pe toate instrumentele forward outright a fost extinsă la un an. 

Saxo Bank este o bancă specializată în investitii si tranzactionări online. Banca permite clientilor să tranzactioneze instrumente valutare (FX), CFD-uri, ETF-uri, actiuni, contracte Futures, optiuni si alte instrumente derivate prin intermediul a trei platforme de tranzactionare; platforma pe bază de browser SaxoWebTrader, platforma care poate fi descărcată SaxoTrader si SaxoMobileTrader, o platformă pentru telefonul mobil.

Platformele sunt disponibile în peste 20 de limbi, direct de la Saxo Bank sau prin intermediul unuia dintre clientii institutionali ai băncii. White label reprezintă pentru Saxo Bank o zonă de business importantă si presupune personalizarea si crearea de mărci pentru platformele de tranzactionare  pentru alte institutii financiare si brokeri. Saxo Bank are peste 120 de clienti white label si deserveste mii de clienti retail în peste 160 de tări. Saxo Asset Management a fost lansat în 2009 pentru a deservi segmentul investitorilor bogati si, de atunci, si-a triplat volumul bunurilor pe care le gestionează. Saxo Bank are sediul în Copenhaga si birouri în Australia, Cehia, Franta, Grecia, Italia, Japonia, Olanda, Singapore, Spania, Elvetia, Marea Britanie si Emiratele Arabe Unite.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
matzcrorkz
SPyfzd Very good post.
matzcrorkz
Pb4Zcq Thanks again for the blog post.Really thank you! Fantastic.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar