transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-04-2015

Saxo Bank adauga stock options la oferta white label

Saxo Bank adauga stock options la oferta white label
 Alte stiri la aceasta categorie

Saxo Bank, lider în online trading si specialist în investitii, a anuntat o extensie a ofertei white label prin introducerea optiunilor pe actiuni, din aprile 2015. Această extensie urmează lansării de stock options pentru clientii privati si institutionali ai Saxo Bank, în 2014.

Introducerea posibilitătii de tranzactionare a optiunilor în oferta white label va permite clientilor din această categorie să beneficieze de tranzactionarea claselor multiple de asseturi dintr-un singur cont consolidat si să poată folosi titlurile sau actiunile drept colateral pentru tranzactionarea contractelor de optiuni, si acestea fără un cost suplimetar. 

Clientii white label vor beneficia si de pachetul complet de marketing si comunicare, odată cu lansarea noului produs către clientii finali.

Adăugarea tranzactionării de stock options la oferta white label e o nouă dovadă a strategiei Saxo Bank de a continua să îmbunătătească platforma de tranzactionare multi-asset. În prezent, există peste 30.000 de produse financiare disponibile pe platforma Saxo, inclusiv FX (spot, forwards si optiuni), actiuni, CFD-uri, mărfuri, futures, contracte pe optiuni si stock options.

Comentând lansarea, Patrice Henault, Head of Futures and Listed Options, Saxo Bank, a declarat: 

“Lansarea reflectă apetitul în crestere pentru stock options atât printre clientii institutionali, cât si retail, apetit demonstrat de cresterea cu 4% a derviativelor tranzactionate on-exchange (ETD-uri) în 2014. Recenta volatilitate a pietei a furnizat oportunităti atractive pentru traderii de optiuni, în vreme ce investitorii sunt mult mai constienti despre cum pot face hedging pe expunerile lor în diferite clase de asseturi, cum ar fi actiunile, sau pentru a-si securiza profitul.

La Saxo, suntem mereu într-o competitie de a oferi o platformă functională, eficientă si care furnizează instrumente si functionalităti ce furnizează clientilor nostri un avantaj competitiv în arena multi-asset. Adăugarea optiunilor pe actiuni în platforma white label marchează un pas important în dezvoltarea ofertei Saxo pentru acest segment de clienti, mai ales când apetitul pentru acest instrument e în crestere”.  

Businessul white label a devenit extrem de important pentru segmentul institutional Saxo Bank, cu peste 10 noi parteneriate semnate în 2014, aducând numărul total al clientilor din acest spatiu la 120, inclusiv 10 bănci cu activităti cross-border. Presiunile pe costuri, incapacitatea de a tine ritmul cu evolutia în tehnologia de tranzactionare si necesitatea de a dezvolta capabilităti de tranzactionare multi-asset pentru clientii lor au contribuit la cresterea numărului de clienti white label la Saxo Bank.

Saxo Bank este o bancă specializată în investitii si tranzactionări online. Banca permite clientilor să tranzactioneze instrumente valutare (FX), CFD-uri, ETF-uri, actiuni, contracte Futures, optiuni si alte instrumente derivate prin intermediul a trei platforme de tranzactionare; platforma pe bază de browser SaxoWebTrader, platforma care poate fi descărcată SaxoTrader si SaxoMobileTrader, o platformă pentru telefonul mobil. Platformele sunt disponibile în peste 20 de limbi, direct de la Saxo Bank sau prin intermediul unuia dintre clientii institutionali ai băncii. White label reprezintă pentru Saxo Bank o zonă de business importantă si presupune personalizarea si crearea de mărci pentru platformele de tranzactionare  pentru alte institutii financiare si brokeri. Saxo Bank are peste 120 de clienti white label si deserveste mii de clienti retail în peste 160 de tări. Saxo Asset Management a fost lansat în 2009 pentru a deservi segmentul investitorilor bogati si, de atunci, si-a triplat volumul bunurilor pe care le gestionează. Saxo Bank are sediul în Copenhaga si birouri în Australia, Cehia, Franta, Grecia, Italia, Japonia, Olanda, Singapore, Spania, Elvetia, Marea Britanie si Emiratele Arabe Unite.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar