transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-10-2014

Tinta GEFCO: afaceri de 8 miliarde de euro pana in 2020

Tinta GEFCO: afaceri de 8 miliarde de euro pana in 2020
 Alte stiri la aceasta categorie

GEFCO România a prezentat noile proiecte de dezvoltare în zona Europa Centrală si Balcani. Performanta continuă din ultimii ani  (cresterea cifrei de afaceri cu 11,8% între 2011 si 2013), cât si  planurile de expansiune în regiune, sunt câteva din punctele forte ale Grupului GEFCO, asa cum a declarat si Pierre-Jean Lorrain, Directorul Executiv al regiunii Europa Centrală, Balcani si Orientul Mijlociu: “tinta Grupului GEFCO este de a atinge o cifră de afaceri de 8 miliarde de euro până în 2020. Regiunea Europa Centrală, Balcani si Orientul Mijlociu va contribui la atingerea acestui obiectiv, având in vedere potentialul de crestere pe care îl are. În acest sens, GEFCO are în vedere o expansiune geografică rapidă în această zonă, cu 2-3 noi subsidiare deschise în fiecare an.”

Regiunea Europa Centrală, Balcani si Orientul Mijlociu, care se întinde din Germania până în Emiratele Arabe Unite si cuprinde 13 tări, a înregistrat în 2013 o cifră de afaceri de 692 mil. EUR. Subsidiarele din regiune oferă o gamă completă de servicii logistice, deservind peste 17.000 de clienti din diferite sectoare. Numărul de angajati în birourile GEFCO din regiune depăseste, în prezent, 2.000.

În atingerea obiectivelor setate pentru următorii ani, un rol important îl va avea structura de management si coordonare pusă în aplicare pentru fiecare dintre cele 4 subzone (Germania, Europa Centrală, Balcani si Orientul Mijlociu) si pentru fiecare activitate.GEFCO România – subsidiara nucleu din zona Balcanilor

În subzona Balcanilor, GEFCO este prezentă în 4 tări: România, Bulgaria, Slovenia si, din 2013, si în Croatia. Toate aceste tări au înregistrat o evolutie semnificativă în ultimii ani, din punct de vedere al expertizei logistice. Un exemplu este evolutia acestora în indexul global de performantă logistica – aceste tări înregistrând un avans de peste 10 pozitii  în ultimii 3 ani. În plus, profesionalismul companiilor de transport din aceste tări a convins si alte subsidiare GEFCO din Europa de Vest să folosească parteneri din zona Balcanilor.

Potentialul Balcanilor este unul ridicat si datorită infrastructurii, care, cu investitii solide, va ajuta regiunea să devină principalul coridor de traversare între Europa si Asia.  Unul dintre proiectele principale pentru dezvoltarea zonei Balcanilor este formarea unor “Coridoare rutiere” între Europa de Vest, CIS si Orientul Mijlociu, care să traverseze Balcanii, profitând de faptul că 6 coridoare Pan-Europene traversează aceasta zonă.

“România este subsidiara nucleu a zonei Balcanilor, atât din prisma potentialului de afaceri oferit de sectorul industrial local, cât si datorită gradului de maturitate atins de GEFCO România în ceea ce priveste managementul afacerii, în cei 9 ani pe piată. Este un exemplu de bună practică pe care încercăm să îl utilizăm în dezvoltarea subsidiarelor mai noi.”, a declarat Jérôme Chevrolet, Director general GEFCO Bulgaria si Area Manager pentru tările din Balcani.

Un alt proiect priveste dezvoltarea activitătii de transport maritim prin crearea unui circuit între porturi sub exclusivitatea GEFCO (short sea), folosind capacitatea porturilor Koper, Constanta, Varna, Rijeka sau Bar. O a treia axă de dezvoltare în regiunea Balcanilor priveste dezvoltarea activitătii de logistică a vehiculelor finite.

GEFCO sustine producătorii industriali în planurile lor de dezvoltare

Aproximativ 350 de proiecte noi sunt procesate lunar de către echipele comerciale din regiune. Portofoliul de clienti din regiune este compus, în proportie de 59% de companii din industria auto, dar include si companii din alte industrii, precum Electronice si Electrocasnice, FMCG, Vehicule pe 2 roti, sal Heavy Industry.

Cooperarea regională urmăreste intensificarea relatiilor dintre subsidiarele din regiune, cu scopul final de a oferi clientilor internationali GEFCO o abordare multi-country pentru solutiile logistice si de a-i sustine în demersurile acestora de expansiune internatională.

Sinergia comercială în regiune va crea baza pentru această nouă etapă, sub coordonarea lui Tolga Oran, care a fost numit la sfârsitul anului 2013 în functia de Director Comercial al regiunii, după ce a ocupat timp de 6 ani pozitia de Manager de Vânzări si Marketing al subsidiarei din România.

Acesta a declarat: “Coordonarea activitătii comerciale în regiune este concentrată pe nevoile producătorilor internationali, care vor căuta din ce în ce mai mult să îsi optimizeze lantul de aprovizionare la nivel regional sau chiar global. Metodologia de succes folosită în România de echipa comercială poate fi cu sigurantă un bun exemplu pentru alte subsidiare în crestere.”
Unul dintre exemplele de proiecte complexe regionale este solutia de transport de componente pentru vehicule utilitare din Austria către Uzbekistan, prin Germania si tările Baltice, solutie dezvoltată si operată de GEFCO.

Coordonarea activitătilor logistice în regiune

Planurile de dezvoltare continuă ale GEFCO includ atât extinderea geografică, cât si dezvoltarea unor activităti cheie în regiunile cu cerere mare. Inaugurarea recentă a unui nou depozit în Turcia este un exemplu al acestei abordări. Depozitul are o suprafată de 10.000 m2 si este specializat în logistica vehiculelor pe 2 roti si logística electrocasnicelor, având si functia de antrepozitare vamală.

Cu o experientă solidă de peste 18 ani în sectorul logistic si diverse proiecte de succes implementate în subsidiara română, Christophe de Korver a preluat coordonarea activitătii de Depozitare si Ambalaje Reutilizabile în regiunea Europa Centrală, Balcani si Orientul Mijlociu, pe lângă pozitia de Director general al GEFCO România.

Scopul principal al coordonării regionale este schimbul de informatii si expertiză între tări, un centru de studii unic pentru proiectele de logistică (depozitare si activităti cu valoare adăugată) fiind următoarea etapă în acest demers. Obiectivele pentru anul următor în ceea ce priveste activitatea de depozitare si servicii cu valoare adăugată sunt deschiderea a 1-2 noi platforme logistice în regiune si cresterea volumului de activitate cu 15%.

Referitor la punctele forte ale GEFCO în această regiune, Christophe de Korver a declarat: “Principalele noastre avantaje pe partea de logistică sunt pozitionarea Grupului GEFCO între primii 10 furnizori de servicii logistice în regiune si platformele specializate GEFCO pentru industria auto, care reprezintă unul dintre cele mai exigente sectoare în ceea ce priveste logistica specializată. Câteva exemple de platforme “expert” pot fi găsite în Polonia, Slovacia sau Turcia. Am folosit si expertiza din România în sectorul electrocasnicelor pentru a dezvolta proiecte similare în alte subsidiare.”

GEFCO este în prezent punctul de referintă în materie de logistică pentru industrie: puternic în cinci domenii principale de expertiză - Overland Overseas, Warehousing & Reusable packaging, Finished Vehicles Logistics si Customs & tax representation - GEFCO oferă solutii globale si inovatoare pentru orice problemă de logistică industrială, fie internă sau internatională, atât în amonte cât si în aval fată de unitătile de productie. Prezent în 150 de tări, GEFCO se numără printre primele 10 grupuri europene. Acesta a realizat o cifră de afaceri de 4 miliarde de euro în 2013 si numără 11.500 angajati. Grupul, care numără peste 350 de locatii în întreaga lume, se dezvoltă în Asia Centrală, Europa Centrală si de Est, Orientul Mijlociu, Asia de Est si America Latină.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar