transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-05-2024 4.5878 lei 4.9745 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-03-2016

Transelectrica si Nuclearelectrica au anuntat dividendele care vor fi distribuite din profitul pe 2015

Transelectrica si Nuclearelectrica au anuntat dividendele care vor fi distribuite din profitul pe 2015
 Alte stiri la aceasta categorie

Doua importante companii controlate de statul roman in calitate de actionar majoritar - Transelectrica (TEL) si Nuclearelectrica (SNN) - au anuntat nivelul de dividend propus pentru a fi distribuit din profitul pe 2015. Distributia se va realiza in acest an, actionarii putand profita de noul impozit pe dividende de doar 5% (comparativ cu 16% pana anul trecut).

Conducerea companiei Transelectrica propune distributia unui dividend de 2,71 lei/actiune, adica o rata de distributie similara cu cea de anul trecut (putin peste jumatate din profitul total de 366 milioane de lei inregistrat in 2015). Valoarea totala a profitului alocat pentru dividende va fi astfel de 194 mil. lei. Raportat la pretul din piata (de pe Bursa de Valori Bucuresti), randamentul TEL ajunge la 9%.

Nuclearelectrica va repartiza in acest an aproape 100 de milioane de lei pentru dividende, valoarea reprezentand in jur de 80% din profit. Dividendul este de 0,33 lei / actiune, cu 10% mai mare fata de cel de anul trecut (in conditiile in care si profitul companiei a crescut in 2015, comparativ cu anul precedent).

Raportat la pretul din piata al actiunii SNN, care a scazut puternic in ultima perioada (-17,45 % de la inceputul anului si -29,75 % in ultimele 12 luni), valoarea dividendului este de peste 6% (semnificativ un raport mai bun fata de cel din 2015, cand dividentul a reprezentant aproximativ 4%). Statul roman detine cea mai mare parte din Nuclearelectrica, urmat de Fondul Proprietatea si de alti mici actionari (persoane fizice si juridice).

 

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar