transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 17-04-2024 4.6818 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-09-2016

Transportul animalelor de companie in tari din Uniunea Europeana

Transportul animalelor de companie in tari din Uniunea Europeana
 Alte stiri la aceasta categorie

Posesorii romani de animale de companie care doresc sa le transporte pe acestea in alte tari din Uniunea Europeana trebuie sa respecte legislatia locala, precum si pe cea europeana. Astfel, sunt necesare anumite documente, iar starea de sanatate a animalelor trebuie sa fie adecvata calatoriei internationale. Dincolo de birocratie (necesara pentru un nivel de siguranta cat mai inalt), posesorii de caini si pisici trebuie sa fie atenti la toate detaliile, daca vor organiza o astfel de calatorie pe cont propriu.

Animalele accepta mai usor transportul rutier decat cel cu avionul, insa trebuie sa poata calatori in conditii sigure, sa fie hranite corespunzator, sa primeasca apa, ba chiar sa fie plimbare in lesa din cand in cand (in cazul cainilor in special). De asemenea, foarte importanta este temperatura din masina - nivelul optim este indicat sa ramana in permanenta setat, pentru a evita imbolnavirea animalelor.

Pentru ca toate aceste detalii sunt destul de dificil de pus la punct si pentru ca uneori este necesar transport de animale la nivel international fara stapani insotitori, tot mai solicitate sunt serviciile firmelor specializate in acest domeniu. Astfel, o companie din Bucuresti ofera transport international pentru animale in diverse tari din Uniunea Europeana, precum Ungaria, Austria, Germania, Belgia, Franta, Olanda sau Marea Britanie. Firma are autorizare veterinara pentru transportul special al animalelor vii, primita de la Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

"Avem masini pentru transport tip 2 si autorizate traces.

Ne-am gandit la toate detaliile si indeplinim toate normele legale (precum si unele optionale) cu privire la transportul international al animalelor. Instalatia de climatizare se ocupa atat de functia de racire, cat si de functia de incalzire. Mai mult decat atat, este o instalatie de climatizare care functioneaza in mod automat, fara a necesita actiune umana permanenta, ci doar supraveghere din partea personalului nostri", subliniaza reprezentantii firmei de transport international animale.

Salzburg, Viena, Nurenberg, Koln, Bonn, Liege, Bruxelles, Gent, Londra, Oxford, Munchen, Stuttgart, Paris sau Birmingham - iata doar cateva orase unde cainele sau pisica poate ajunge in siguranta. Animalele sunt tinute in custi speciale, fara posibilitatea de interactiune sau lovire pe durata transportului.

"Vom oferi aceleasi servicii de inalta calitate, asigurandu-ne ca animalele vor calatori in conditii optime, oricat de lung ar fi drumul. Pentru a realiza aceasta promisiune, am investit permanent in logistica, dar si in pregatirea personalului nostru", se mai precizeaza pe www.transport-animale.net.

Compania este prezenta si in retelele de socializare, pentru a comunica mai usor cu toti clientii - de exemplu pe Facebook, la adresa www.facebook.com/transport.animale.europa. Aici sunt anuntate si datele urmatoarelor transporturi de animale catre tari din Uniunea Europeana.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar