transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-11-2013

V.me by Visa - Visa Europe lanseaza serviciul paneuropean de portofel electronic in Marea Britanie, Franta, Spania si Polonia

V.me by Visa - Visa Europe lanseaza serviciul paneuropean de portofel electronic in Marea Britanie, Franta, Spania si Polonia
 Alte stiri la aceasta categorie

V.me by Visa, primul serviciu paneuropean de portofel electronic care va fi oferit de bănci şi instituţii financiare, este disponibil acum în Marea Britanie, Franţa, Spania şi Polonia. Instituţiei financiare Nationwide Building Society din Marea Britanie i s-au alăturat astăzi noi emitenți: al doilea mare grup bancar din Franţa BPCE şi compania franceză de servicii financiare LCL, precum și banca ING Bank Slaski din Polonia cu un program pilot. De asemenea, mai multe proiecte pilot se derulează în Spania. Alţi emitenţi importanţi vor lansa în curând serviciul pe toate cele patru pieţe, marcând un moment de referință în dezvoltarea V.me by Visa, care intră în prima etapă a lansării paneuropene.

Oferind plăţi online simple şi sigure, V.me by Visa este conceput pentru a creşte încrederea consumatorilor în cumpărăturile online şi pentru a reduce ponderea cumpărăturilor la care se renunță în faza de finalizare a procesului de achiziție. În Marea Britanie, orice posesor de card poate solicita să fie inclus în etapa de lansare a noului serviciu. Pe alte pieţe, serviciul este oferit deocamdată unui grup restrâns de consumatori, urmând să devină disponibil pe scară largă în lunile următoare.În prezent, peste 1.400 de comercianţi din Europa acceptă V.me by Visa. Printre comercianţii care se vor alătura rețelei de acceptare în curând se numără Universal Music în Marea Britanie şi Allopneus, Aquarelle, Brandalley, Leclerc Drive, Made.com şi Pecheur.com în Franţa.

Până în ianuarie 2014, aproape 4.000 de comercianţi vor accepta V.me by Visa prin intermediul parteneriatelor strategice cu principalii furnizori de servicii din industria plăţilor, în special WorldPay în Marea Britanie, precum şi Be2Bill (Rentabiliweb), Lyra Networks, Monext, Paybox (Point), System Pay şi Worldline (subsidiară a Atos în domeniul serviciilor de plăți electronice) în Franţa.

Programul pilot V.me by Visa pentru Irlanda va avea loc la începutul anului 2014, iar în curând vor fi anunţate o serie de alte lansări. Consumatorii din fiecare ţară îşi vor putea folosi portofelul electronic la orice comerciant din Europa care acceptă V.me by Visa.

„V.me by Visa oferă comercianţilor şi emitenţilor o marcă de acceptare valabilă pe întreg teritoriul Europei. Telefoanele mobile, tabletele şi utilizarea plăţilor electronice au schimbat profund modul în care se face comerţ: consumatorii vor să poată cumpăra de la comerciantul preferat cu ajutorul oricărui dispozitiv, fără a comunica datele cardului. Tocmai de aceea colaborăm cu membrii noştri şi cu comercianţii pentru a le oferi avantajele asigurate de extinderea şi acoperirea internaţională a serviciului V.me by Visa”, a declarat Steve Perry, Director Comercial, Visa Europe.

„Comercianţii care susțin utilizarea portofelelor digitale, cum ar fi V.me by Visa, au marele avantaj de a putea valorifica schimbările survenite în obiceiurile de cumpărare ale consumatorilor. Cercetările noastre arată că și companiile mici îşi diversifică metodele de plată prin includerea soluţiilor de tip portofel electronic. Estimăm că V.me by Visa va contribui semnificativ la îmbunătăţirea ratei de conversie a vânzărilor online atât pentru companiile mici, cât şi pentru marile corporaţii”, a adăugat Ron Kalifa, Vicepreşedinte WorldPay.

Noi comercianţi şi emitenţi se vor alătura în următoarele etape ale lansării V.me by Visa în perioada premergătoare lansării comerciale pe scară largă şi înaintea campaniei de marketing destinată consumatorilor, care se va derula la sfârşitul anului 2014.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar