transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-12-2013

Wim Bosman anunta noi parteneriate cu Samsung si CHEP si o cifra de afaceri de 8 milioane euro in primele 3 trimestre din 2013

Wim Bosman anunta noi parteneriate cu Samsung si CHEP si o cifra de afaceri de 8 milioane euro in primele 3 trimestre din 2013
 Alte stiri la aceasta categorie

Wim Bosman Romania, una dintre cele mai importante companii de logistica, transporturi si comisionare vamala din Romania anunta pentru finalul primelor 3 trimestre ale anului o cifra de afaceri de 8 milioane euro, cu 20% mai mare fata de perioada similara a lui 2012. Totodata, compania anunta noi parteneriate cu clienti de top.

Wim Bosman Romania a inregistrat la finalul lunii septembrie 2013 o cifra de afaceri de 8 milioane euro, in crestere cu 20% fata de cea de 6,6 milioane euro inregistrata in perioada similara a anului trecut. In 2013, Wim Bosman a deschis si o noua linie de grupaj international, pe ruta Polonia – Romania. Cu plecari bisaptamanale din si catre cele doua hub-uri, Katowice si Cluj, Wim Bosman reuseste sa completeze liniile de grupaj existente deja, din Olanda, Belgia, Italia, Franta si Marea Britanie.
 
Pana la finalul anului, compania estimeaza o cifra de afaceri de peste 10 milioane euro, cu 20% mai mare fata de cea din 2012. Motoarele care au condus la aceste rezultate si pe care Wim Bosman isi bazeaza cresterile viitoare sunt flexibilitatea si capacitatea de adaptare a serviciilor in functie de nevoile punctuale ale clientilor.

Tot datorita acestor atribute, flexibilitate si adaptabilitate, Wim Bosman va asigura in continuare, dupa o istorie de trei ani, servicii complete de logistica clientului Samsung in Romania, unul dintre cei mai puternici jucatori pe piata mondiala de IT&C.

Wim Bosman Romania a resemnat contractul cu Samsung in luna iunie 2013, in urma unei licitatii organizate de gigantul IT&C la care au mai participat alti 10 furnizori de solutii logistice.

Wim Bosman va asigura Samsung servicii complete de logistica in valoare de circa 1,5 milioane euro anual.

Compania va interveni pe parcursul intregului flux de operatiuni logistice pentru produse albe Samsung pentru pietele din Romania si Bulgaria, de la transportul containerizat pe ruta Constanta – Ploiesti, la indeplinirea formalitatilor vamale, depozitare, gestiunea stocului dar si servicii cu valoare adaugata – etichetare, reambalare si distributia catre clientii finali Samsung.

 “Wim Bosman are deja o istorie de trei ani cu Samsung, timp in care am demonstrat ca flexibilitatea, increderea, adaptabilitatea si calitatea sunt ingredientele cele mai bune pentru un client care pune performanta pe primul loc. Consideram ca serviciile de o calitate ireprosabila furnizate de-a lungul colaborarii anterioare, dar si efortul sustinut de a optimiza costurile clientului au condus la castigarea licitatiei si inceperea unei noi perioade de parteneriat Wim Bosman - Samsung”, declara Emil Ion, Managing Director Wim Bosman Romania.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Veruca
Gee wielkilrs, that's such a great post!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar