transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-12-2013

www.asfromania.ro - noul portal al Autoritatii de Supraveghere Financiara

www.asfromania.ro - noul portal al Autoritatii de Supraveghere Financiara
 Alte stiri la aceasta categorie

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) are, începând din 4 decembrie 2013, o nouă pagină de internet – www.asfromania.ro. Site-ul se adresează clienților de servicii financiare non-bancare, industriei financiare non-bancare, publicului larg, utilizatorilor instituționali de informație aferentă pieței asigurărilor, pieței de capital, pieței pensiilor private, precum si mass-media. Companiile care fac cercetare pe aceste piețe vor găsi în noul website informații relevante pentru piața financiară non-bancară.

Pagina oficială a Autorităii de Supraveghere Financiară are în vedere comunicarea integrată aferentă pieței financiare non-bancare și include particularitățile sectoriale pentru utilizatorii specifici unei anumite piețe (asigurări, piață de capital si pensii private).

Siteul se adresează atât consumatorilor de servicii financiare non-bancare, cât și entităților supravegheate, autorizate și reglementate.

Noul website al ASF include peste 1.500 de pagini distincte, baze de date interactive (spre exemplu Splaiul Independenei nr. 15, sector 5, Bucuresti, cod 050092 baza de date CEDAM), precum si informații obligatorii/necesare pentru industria de servicii financiare non-bancare.

Noul www.asfromania.ro reprezintă rezultatul a peste 2.

000 de ore de lucru din partea departamentelor IT, Comunicare și a tuturor celorlalte departamente de specialitate din cadrul Autorității de Supraveghere Financiară.

Noul portal își propune să fie un instrument util și prietenos, cu informații actualizate permanent și cu subiecte de interes pentru cititori: cum poate fi verificată valabilitatea unei polițe de asigurare RCA, istoricul de daune pentru fiecare proprietar și vehicul din România sau cât de valoroase sunt cele mai mari conturi administrate de fondurile de pensii din Pilonul II.

Website-ul oferă consumatorilor de servicii financiare non-bancare posibilitatea de a depune petiții/reclamații on-line, printr-o interfață simplă și prietenoasă față de public (http://www.asfromania.ro/index.php/consumatori/petitii).

De asemenea, www.asfromania.ro pune la dispoziția publicului studii și analize ale specialiștilor ASF, dar și comentarii și opinii ale membrilor conducerii Autorității de Supraveghere Financiară (http://www.asfromania.ro/index.php/informatii-publice/evenimente-si-interviuri). Studiile, analizele, comentariile pot reprezenta elemente pe care jurnaliștii le pot utiliza în redactarea și editarea articolelor de presă, fiind în egală măsură utile tuturor celor care vor să își consolideze opiniile legate de piața financiară non-bancară.

Pentru o perioadă cuprinsă între 3-6 luni, website-urile fostelor comisii de supraveghere comasate în Autoritatea de Supraveghere Financiară (www.csa-isc.ro, www.cnvmr.ro si www.csspp.ro) vor rămâne, de asemenea, la dispoziția publicului.

În curând site-ul va fi disponibil si în versiunea în limba engleză. Odată cu lansarea noului www.asfromania.ro, Autoritatea de Supraveghere Financiară dorește să reamintească publicului că, începând din data de 9 decembrie 2013, toate sectoarele incluse (Pensii Private, Asigurări, Instrumente și Investiții Financiare) vor fi funcționale în noul sediu din Splaiul Independenței nr. 15, sector 5, cod poștal 050092, București.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz matz
OFvuLw Great, thanks for sharing this article.Really looking forward to read more. Will read on...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar