transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-12-2013

www.crestetalente.ro-e-learning - kit-ul de Afaceri in Industrii Creative

www.crestetalente.ro-e-learning - kit-ul de Afaceri in Industrii Creative
 Alte stiri la aceasta categorie

Antreprenoriatul în industrii creative reprezintă un domeniu nou, dar cu potențial uriaș, de vreme ce piața industriilor culturale și creative e în continuă dezvoltare în Europa și în România: produsele creative fac parte din realitatea noastră, fie că e vorba de dezvoltare urbană, relaxare, educație sau soft-uri care ne ușurează viața de zi cu zi. Antreprenorii din acest domeniu pot valorifica oportunitățile unui domeniu economic emergent, atâta timp cât au la îndemână toate „armele” potrivite.

Programul „Antreprenor în Industrii Creative” a lansat Kit-ul de Afaceri în Industrii Creative, un complex de instrumente de lucru online conceput pentru a veni în sprijinul tinerilor care doresc să-și deschidă un business într-una dintre ariile industriilor creative: advertising, arhitectură, arte și antichități, meșteșuguri, design, modă, film, video, fotografie, software, jocuri, publishing electronic, muzică, performing arts, publishing, televiziune și radio.

Kit-ul de Afaceri în Industrii Creative este disponibil gratuit, online, la adresa www.crestetalente.ro/e-learning. Acesta cuprinde 12 capitole ce sumarizează cei mai importanți pași în construirea unei afaceri adaptate pieței creative din România: Introducere în Industrii Creative, Business-ul tău creativ – Essentials, Plan de afaceri, Produse și servicii, Comunicare și vânzare, Legal, Financiar, Găsirea banilor, HR Essentials, Managementul riscului, Filosofia business-ului creativ, Finalizare Kit Afaceri.

În încheierea fiecărui capitol din kit, cursanții vor pune în aplicare mecanismele și conceptele nou dobândite prin soluționarea unor exerciții create sub forma unor „guidance through”. Astfel, la finalul kit-ului, creativii vor avea un plan de afaceri personalizat pe care îl pot folosi pentru construirea viitorului business. Acest plan cuprinde analize, previziuni, hărți și resurse dezvoltate pe parcursul kit-ului și, când va fi gata,  va fi numai bun de pus în aplicare.

Kit-ul de Afaceri în Industrii Creative este o publicație prietenoasă și adaptată comunităților creative din România, dar și nivelului actual de dezvoltare al pieței.

Acesta a fost conceput cu ajutorul unor importante publicații și resurse naționale și internaționale și parcurge toate etapele necesare construirii unei afaceri creative.

Cursul se adresează tuturor celor care au o legătură cu industriile creative, fie că studiază, lucrează sau sunt interesați de domeniu. Înscrierea se face online pe www.crestetalente.ro/e-learning.

Proiectul Kit-ul de Afaceri în Industrii Creative face parte din programul național „Promovarea Antreprenoriatului în Domeniul Industriilor Creative”.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar