transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-02-2019

Zona de Vest a Romaniei continua dezvoltarea cu o dinamica remarcabila

Zona de Vest a Romaniei continua dezvoltarea cu o dinamica remarcabila
 Alte stiri la aceasta categorie

De ani buni, judetul Cluj a devenit un pol important al business-ului in Romania, un centru de afaceri ce si-a depasit deja rolul de pol regional. Este deja ceva obisnuit ca orasele din Vest, deci nu numai Cluj-Napoca, sa fie indicate in exemple pozitive cu privire la subiecte precum dezvoltare, atragere de fonduri europene, modernizare, initiative sociale etc. Pana si autoritatile raspund mai bine cerintelor cetatenilor si contribuie la cresterea calitatii vietii in acest context, in zona de Vest a Romaniei.

Si alte orase din zona inregistreaza o dinamica remarcabila a continuarii dezvoltarii economice, in conditiile in care zona deja este ca dezvoltare peste nivelul mediu al Romaniei si la mare distanta de zona de sud si sud-vest, considerate chiar poluri ale saraciei. Orase precum Sibiu, Oradea, Timisoara sau Arad merg pe "calea cea buna" si acest lucru se vede din mai multe privinte, unul dintre indicatori fiind evolutia preturilor in tranzactiile imobiliare - nu doar pe segmentul rezidential, ci mai ales pe cel comercial, industrial si chiar agricol, deci in zona de business.

Cine cauta spatii industriale in Timisoara sau Cluj-Napoca (si in localitatile din jurul acestor municipii, evident), va observa ca oferta devine tot mai larga pentru ca numerosi investitori construiesc, ofera pietei ceea ce este nevoie. Clienti sunt tot mai multi, de la firme romanesti pana la companii mari din strainatate care isi deschid sau isi extind spatiile de productie sau birouri in regiune. In ciuda cresterii costului cu forta de munca, Romania ramane o piata buna in multe sectoare de business, pentru companiile straine.

Vorbim aici de IT, agricultura, industrie.

Zona de Vest se dezvolta in sine pentru ca si nivelul de trai al locuitorilor din zona este tot mai ridicat - cele doua parti sunt pana la urma interdependente. Chiar daca preturile in sectorul imobiliar au crescut, raman oportunitati majore de investitie (chiar si speculativ, desi cele mai indicate investitii sunt cele cu productivitate imediata) in proprietati industriale si de alte categorii in zona de business.

Zona de Vest a Romaniei a fost mereu mai dezvoltata, singura parte neplacuta este ca in continuare aceasta se dezvolta mai accelerat decat alte zone din Romania, ceea ce arata administrarea deficitara a respectivelor zone care nu reusesc nici macar sa tina pasul, dar sa mai si recupereze din decalaj...

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar