transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-04-2024 4.6687 lei 4.9764 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-06-2015

Adrenalina la birou, in momentele de pauza

Adrenalina la birou, in momentele de pauza

Uneori, activitatea de la birou poate fi destul de plictisitoare, daca exista zile cu munca de rutina, eventual chestiuni ce tin de rapoarte si birocratie. In alte situatii, munca de birou poate fi foarte stresanta, daca este vorba despre timp limita, cifre multe si fel de fel de probleme de rezolvat. Pentru a rezista in orice situatie si pentru a creste nivelul de performanta, orice persoana are nevoie de niste stimuli pentru randament mai bun. Pauzele scurte, la anumite intervate de timp, pot ajuta mult in unele momente.

Daca te-ai oprit din lucru, ideal este sa te poti relaxa, eventual sa iesi in natura, daca ai un parc in imediata apropiere a locului de munca. Totusi, in cazul multor persoane, mai mult efect pozitiv aduce un moment de accelerare a interesului pentru o anumita activitate, eventual niste consum de adrenalina. Poti merge intr-un parc de distractii, sa te detensionezi alaturi de alti prieteni. Deconectarea va fi astfel maxima, iar stresul va disparea. Pulsul iti va creste si vei iesi cu siguranta si din starea de plictiseala, daca este cazul.Pentru ca varianta iesirii intr-un parc de distractii adevarat nu este chiar la indemana oricui, in timpul orelor de munca, mai bine iei o pauza si alegi niste jocuri care sa simuleze respectivele situatii. Adrenalina este asociata si cu jocurile de curse. Exista pe internet o multime de website-uri pe care le poti accesa, inclusiv jocuri cu tiruri, camioane si alte genuri de masini specializate.

Cele mai multe jocuri online nici macar nu solicita costuri de acces, deci le poti juca gratuit fara probleme, oricand doresti. Daca ai iesit totusi din zona de lucru in spatiile de relaxare comune (existente in multe cladiri de birouri), poti lua jocul cu tine si in varianta mobila, pe tableta sau smartphone.

Este o realitate faptul ca un segment important din totalul celor ce acceseaza website-urile de jocuri online este reprezentat de persoane care fac acest lucru de la locul de munca. Mediul corporate este, astfel, un target important pentru industria de jocuri. Exista jocuri de toate tipurile, inclusiv jocuri cu masini offroad, jocuri masini parcari auto si alte asemenea. Totul este sa nu lasi jocurile sa iti consume prea mult timp pretios, pentru ca, totusi, munca trebuie sa fie pe primul plan, atunci cand esti la birou.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar