transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-09-2015

Corpurile de iluminat Philips - design, utilitate, consum redus de energie

Corpurile de iluminat Philips - design, utilitate, consum redus de energie

Lumina este foarte importanta in orice spatiu, interior sau exterior. Lumina pune in valoare toate celelalte elemente, astfel incat alegerea corpurilor de iluminat este foarte importanta inclusiv in mediul rezidential, dar mai ales in zona comerciala si industriala. Philips propune o colectie ampla de corpuri de iluminat de diverse tipuri, care tin cont de toate aspectele importante pentru utilizatori.

Astfel, acestea impresioneaza in ceea ce priveste design-ul, fiind extrem de elegante. In acelasi timp, cercetarea avansata si tehnologia de ultima generatie determina utilitatea avansata a produselor. Nu trebuie ignorat nici consumul redus de energie electrica, datorat utilizarii tehnologiei LED.

In functie de modul in care sunt montate, corpurile de iluminat se clasifica in mai multe categorii - incastrate, suspendate, montate pe perete, cu montare aparenta, cu montare in linie, cu dispunere verticala independenta etc. Foarte des utilizate in proiecte originale sunt corpurile de tip spot. Un astfel de model de la Philips reprezinta o intreaga colectie - LuxSpace Accent, gama cu cea mai buna eficienta energetica pentru aplicatiile comerciale.Strict pe segmentul rezidential, corpurile de iluminat pot fi alese in functie de camera in care vor fi instalate - in camera de zi si in dormitor, in bucatarie, in baie, in birou / zona de studiu de acasa, in camera copiilor sau in exteriorul locuintei (de exemplu in zona de relaxare din fata casei). Fiecare corp de iluminat tine cont de necesitatile specifice.

Daca este ales un produs pentru baie, acesta va fi sigur si adecvat mediilor umede. Se recomanda lumina puternica pentru spalat pe dinti / barbierit si lumina delicata, radianta, pentru relaxare si baie. Pe www.philips.ro poate fi consultata intreaga oferta de corpuri de iluminat pentru toate segmentele de utilizare, de la locuinta si pana la spatii comerciale si chiar industriale.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar