transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-06-2015

Cum iti alegi un fotograf de nunta profesionist cand sunt atatia din care poti alege - lifestyle

Cum iti alegi un fotograf de nunta profesionist cand sunt atatia din care poti alege - lifestyle

În primul rând caută un forum sau blog de nuntă care să se potrivească stilului tău și să te inspire. După ce ai făcut câteva alegeri, notează-le și stabilește o întâlnire cu fiecare fotograf în parte. Însă, stabilește întâlnirea direct cu fotograful nu cu un agent sau reprezentant. Este important să cunoști fotograful, să îl placi și să vă înțelegeți. În felul acesta, legătura creată va contribui la felul în care ședința foto se va desfășura, fotograful va ști ce și cum îți doreși.

Nu trebuie să îți placă doar portofoliul lui ci și felul lui de a fi și de a comunica pentru că veți petrece mult timp împreună pe parcursul nunții. Legătura dintre voi trebuie să te facă să simți că totul va ieși super.

El va avea partea lui însă și tu vei avea un rol important pentru ca pozele să iasă așa cum îți dorești. Fotograful va da tot ce este mai bun și își va folosi toate abilitățile.

Ca să vii în completare în aceasta experiență și să o faci să iasă super iată câteva sfaturi

Relaxează-te și ai încredere în fotograful tău de nuntă.

Nu sta încordată, se va observa în fotografii. Vei fi emoționată, cu siguranță însă adoptă o atitudine relaxată și în cele din urmă te vei relaxa cu adevărat. Nunta va fi mai frumoasă și fotografiile deasemenea.

Fă în așa fel încât să nu fii într-o grabă continuă. Gasește în program 30 de minute pentru poze cu familia și o ora pentru poze-portret.

Odihnește-te înainte de nuntă.

Relatia dintre tine si fotograf trebuie sa fie una cat mai apropiata astfel ca de fiecare data cand doresti o fotografie anume sau ai o idee anume in acest sens, sa poti sa comunici cu el si sa ii exprimi foarte usor doleanta ta.

Mulți fotografi impun limită de cadre. Dacă întâlnești un astfel de fotograf, mai caută. Un fotograf nunta profesionist  și dedicat are interesul de a-ți face cel mai frumos album de nuntă și asta nu impune limite.

De asemenea, și post-procesarea este un aspect important. Fiecare fotograf are propriul stil de editare. Majoritatea fotografilor editează nu editeaza pozele iar cei care o fac, de regula folosesc sisteme automate astfel incat sa se faca pe cat mai rapid posibil fara a avea in vedere si calitate produsului final, însă tu poți alege dacă vrei o post-procesare simplă sau vrei să adaugi efecte. Nu lăsa totuși pozele pe un dispozitiv digital, dă-le viață și fă un album digital (photo book).

Având în vedere aceste aspecte, alegerea fotografului de nunta nu va fi chiar așa grea.

Dacă îți dorești un fotograf care să nu impună limite de cadru pentru că scopul lui este să îți ofere ție un album de nuntă de vis ci nu ceva facut pentru că trebuie facut, Bogdan Mitrică este fotograf profesionist de nuntă și consideră că dedicarea este foarte importantă. Bogdan nu impune limite, comunică foarte bine cu cei cu care colaborează și aduce mereu ceva nou în munca sa. Îi puteți vedea albumele și îl puteți contacta pe www.Mitrica.com.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar