transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-03-2016

Cum poti obtine mai usor permisul de conducere auto

Cum poti obtine mai usor permisul de conducere auto

Conducerea unui autovehicul este conditionata de detinerea unui carnet de sofer corespunzator categoriei (in general clasa B). De asemenea, varsta minima legala este cea de 18 ani. Conducatorii de autovehicule trebuie sa posede atat cunostinte teoretice, cat si cunostinte dovedite la nivel practic - indemanarea de a conduce propriu-zis o masina. Altfel spus, trebuie sa stii cum se conduce, dar in acelasi timp sa poti demonstra ca poti pune in practica ceea ce ai invatat.

Mai mult decat atat, orice candidat la examenul pentru obtinerea permisului de sofer trebuie sa fie apt din punct de vedere medical si psihologic. Daca exista anumite particularitati fizice, viitorul sofer va putea conduce doar o masina special adaptata, in conditiile legislatiei. Pentru a putea realiza inscrierea la examen, candidatul va urma inainte un curs de pregatire teoretica si unul de pregatire practica.

Acest lucru se poate face la o scoala de soferi autorizata - unitate de invatamant care respecta la randul ei anumite prevederi legale. Partea practica este asigurata de un instructor autorizat.

Dincolo de orele de instruire practica prevazute de Codul Rutier, orice elev mai poate plati suplimentar pentru ore in plus, daca va considera ca nu stapaneste destul de bine "arta" condusului.

Cum poti obtine mai usor permisul de conducere auto? In primul rand, trebuie subliniat ca nu trebuie in niciun caz sa apelezi la "scurtaturi" in afara legii. Exista numeroase cazuri descoperite in care permisele au fost acordate ilegal prin diverse filiere. Nu numai ca acele permise au fost anulate, dar soferii au ajuns sa fie anchetati pentru dare de mita si pentru alte acuzatii extrem de grave.

Daca vrei sa te asiguri ca ajungi sofer in cel mai scurt timp, ideal este sa inveti cu mare atentie si seriozitate informatiile din Codul Rutier, dar in acelasi timp sa faci teste online care sa te ajute sa ai o capacitate de analiza cat mai buna a fiecarei situatii din trafic. Gasesti carti cu teste, dar cel simplu este sa cauti pe internet chestionare auto b,c,d, in functie de categoria de carnet pe care ti-o doresti.

Vei acumula mai rapid cunostintele si in mod solid, deloc superficial. In plus, vei intra in atmosfera specifica testului din sala de examen, unde proba va fi de asemenea pe un computer si nu in format scris. Tot online poti descarca noul cod rutier de aici. Ai grija cand alegi sursele, sa fii sigur ca sunt actualizate conform celor mai noi prevederi legale valabile in tara noastra.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar