transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-03-2015

De ce acte ai nevoie pentru a inchiria o masina

De ce acte ai nevoie pentru a inchiria o masina

Te-ai hotarat sa inchiriezi o masina? Perfect, noi o sa te ajutam cu cateva informatii importante. In primul rand trebuie sa intrati pe acest site de rent a car pentru a va alege o masina, dar si eun sofer, daca este cazul. Urmeaza sa pregatiti actele necesare intocmirii unui contract.

De la dumneavoastra nu trebuie sa lipseasca buletinuul/pasaportul, permisul de conducere. Nu uitati ca trebuie sa aveti aceste acte in original. De obicei clientii au o varsta minima de 20 de ani. Se cere experienta de minim un an la volan, asta in cazul in care doriti sa conduceti masina inchiriata. Nu uitati ca vi se ofera si sofer, daca este cazul.

Cei ce au sub 20 de ani, o sa plateasca o taxa suplimentara de 10 euro/inchiriere. Plata se va face in avans. Exista posibilitatea si de a plati online, chiar si prin PayPal.

In cazul in care faceti o rezervare pentru inchirierea unei masini, iar in timp o sa va razganditi, o sa primiti banii inapoi. Puteti sa inchiriati masini pentru o perioada minima de 24 de ore. Daca depasiti cu o ora, nu o sa platiti nimic. In cazul in care se strang peste 25 de ore, asta se intelege ca mai doriti masina pentru inca 24 de ore. Puteti sa faceti inchirieri si pe o perioada de o luna, ori mai mult. In aceste conditii o sa beneficiati de reduceri imense.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar