transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-12-2016

Doua saptamani pana la Craciun: sezonul cumpararii de cadouri

Doua saptamani pana la Craciun: sezonul cumpararii de cadouri

Mai sunt putin peste doua saptamani pana in prima zi de Craciun, iar aceasta perioada este cea in care se fac cele mai mari vanzari in categoria de cadouri. Practic, la capitolul "cadouri" pot fi incluse o multime de tipuri de produse, de la decoratiuni la fashion, de la IT&C la ceasuri cadou si multe alte tipuri de articole.

Mari vanzari au fost consemnate in retail si in luna noiembrie, in contextul Black Friday. Insa daca atunci accentul a fost pus pe achizitii personale si pentru locuinta, acum se fac strict cadouri pentru cei dragi, pentru familie, prieteni si colegi.

Desigur, continua si achizitiile pentru propria persoana, caci cele mai multe persoane tind sa cheltuiasca in general mai multi bani in luna decembrie, impulsionati si de "spiritul Sarbatorilor", care aduce generozitate si optimism. Astfel, grijile zilei de maine sunt mai estompate, prezentul este trait mai intens.

Atat online, cat si offline, magazinele inregistreaza valori masive ale traficului de vizitatori, dar si valori consistente in privinta vanzarilor - ca numar de produse si ca volum. Ajuta si preturile promotionale, caci concurenta ii determina pe retaileri sa lanseze campanii in aceasta perioada de tip "mid season sale".Din nou, volumele in crestere permit scaderea de preturi, la fel cum se intampla de facut si de Black Friday. Diferenta este ca atunci vorbim de vanzari concentrate pe cateva zile, iar acum de vanzari inregistrate pe o perioada ceva mai lunga, practic pana in Ajunul Craciunului si chiar dupa, caci se continua cumpararea de cadouri si in perioada 26 - 31 decembrie.

Partea mai putin buna asociata acestor saptamani din decembrie este ca promotiile sunt insotite de... aglomeratie, in majoritatea centrelor comerciale, inclusiv mall-uri, hipermarketuri etc. Pentru a nu primi astfel "la pachet" si timp irosit la cozi, comertul electronic este de preferat atunci cand alegem cadourile pentru Sarbatorile de iarna.

In e-commerce exista numeroase magazine cu preturi prietenoase, care nu fac compromisuri nici la calitatea produselor, nici la cea a serviciilor oferite. In materie de ceasuri de dama si ceasuri barbatesti, un bun exemplu este PretzMic.ro, magazin online ce comercializeaza o mare varietate de ceasuri de mana, la preturi foarte accesibile.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar