transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-11-2019

Iarna 2019 - 2020: vreme prietenoasa, dar posibile episoade cu fenomene severe

Iarna 2019 - 2020: vreme prietenoasa, dar posibile episoade cu fenomene severe

Toamna 2019 a fost mai blanda decat de obicei, iar acest lucru poate fi considerat un nou semnal de alarma cu privire la schimbarile climatice. Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) au anuntat recent prognoza pentru iarna 2019 - 2020. Pe scurt, se pare ca iarna va fi una blanda in Romania, cu vreme chiar mai prietenoasa decat ar fi normal pentru decembrie, ianuarie si februarie.

Se anunta asadar precipitatii moderate cantitativ, insa nu sunt excluse anumite episoade cu fenomene severe, vreme extrema precum ger puternic, viscol si ninsori abundente pe perioade si pe spatii limitate. In medie, estimarile arata ca temperaturile pentru urmatoarele luni de iarna se vor situa peste normalul climatologic, dar aceste momente cu fenomene severe pot fi estimate cu destul de putin timp inainte - in jur de o saptamana, mentioneaza specialistii.

Caderi masive de zapada sunt asadar foarte posibile si in aceasta iarna, chiar daca la momentul actual nu se stie cand si cu ce intensitate. Populatia se poate pregati corespunzator. Se pot face provizii de lemne de foc sau alti combustibili in zonele rurale, inclusiv rezerve pentru situatii extreme (de exemplu in cazul celor care folosesc energie electrica sau gaz pentru incalzire in localitati mici, la casa, iar iarna pot exista momente cu intreruperi de lunga durata din cauza conditiilor meteo extreme - viscol etc.). De asemenea, in localitatile mai izolate, nu este deloc o idee rea sa existe si provizii de alimente neperisabile plus apa potabila.Mai mult stres este pentru autoritati si pentru companiile implicate intr-un fel sau altul in procese de deszapezire. Astfel de nevoi pot fi pe spatiul public, dar si pe spatiul privat, in anumite cazuri de platforme industriale si alte zone unde activitatea corespunzatoare depinde si de eficienta unui proces local de deszapezire. Cert este ca servicii deszapezire se pot contracta prin firme specializate. De asemenea, exista firme care inchiriaza utilaje pentru deszapezire, utilaje folosite de obicei in constructii, dar adaptate cu freze si alte accesorii speciale pentru a indeparta zapada de pe strazi si nu numai. Se pot inchiria inclusiv camioane si camionete pentru evacuat zapada.

Cei de la Gama Admin Construct SRL, o firma din Bucuresti cunoscuta in sectorul de constructii atat pentru calitatea lucrarilor prestate, cat si pentru capacitatea de a oferi utilaje de constructii in sistem de inchiriere altor companii, propun pe perioada iernii solutii complete de deszapezire. Astfel, de pot inchiria utilaje de deszapezire, dar se pot oferi si servicii deszapezire manuala. Cupe, lame si freze sunt utilizate pentru deszapezire eficienta si este bine ca orice entitate interesata sa contracteze din timp astfel de utilaje si servicii deszapezire in Bucuresti si nu numai.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar