transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-01-2016

In regim de urgenta - notiunea preferata a clientilor care contracteaza servicii de reparatii

In regim de urgenta - notiunea preferata a clientilor care contracteaza servicii de reparatii

De la televizor la masina de spalat, de la smartphone la tableta, de la centrala termica la autoturismul personal, toate acestea sunt doar cateva dintre lucrurile care se pot strica si care pot avea nevoie de service specializat, in garantie sau post-garantie. Uneori sunt defectiuni minore, in alte cazuri trebuie inlocuite anumite componente.

In orice situatie, trebuie apelat numai la personal calificat, la echipe de service autorizat si nu la persoane fizice "care se pricep", gasite prin website-urile de anunturi gratuite sau prin ziarele cu anunturi de "mica publicitate".

Riscul ar fi prea mare si nici macar nu este rentabil din punct de vedere al costurilor - de foarte multe ori, "mesterii" de ocazie au preturi foarte asemanatoare sau chiar mai mari decat firmele specializate. Iar daca ne referim la raportul calitate - pret, cu siguranta companiile autorizate, care functioneaza legal, castiga in orice moment aceasta "competitie".

Colaborand cu o firma, ai certitudinea ca poti primi servicii de calitate si, daca este cazul, poti beneficia de drepturile tale legale de consumator (inclusiv garantie pentru lucrare si eventuale piese schimbate).

In cele mai multe cazuri, clientii doresc servicii de reparatii "in regim de urgenta". Repede nu este de ajuns, in zilele noastre dorim astfel de interventii in cel mai scurt timp posibil.

Asteptarea are si ea un cost pe care foarte multe persoane nu doresc sa si-l asume.

Exista magazine (in special in sectorul electroIT) care ofera posibilitatea cumpararii produselor alaturi de un pachet special de garantie care include si service in regim de urgenta.

Reparatii usi metalice, dar si din alte materiale - iata un alt domeniu unde interventia urgenta nu este doar prefarata, ci absolut necesara. Astfel, este important sa colaborezi cu o firma specializata, care nu doar ca detine echipamente complete de interventie, puse in valoare de oameni bine pregatiti, dar are program de lucru non-stop si poate actiona urgent in zona in care activeaza.

 "Firma noastra este specializata in montarea, deblocarea si repararea usilor metalice si a tuturor sistemelor de inchidere mecanica, revizuirea si inlocuirea sistemelor de inchidere pentru usi din lemn, metal, termopan, incluzand toate mecanismele de inchidere, de la cele ieftine si obisnuite pana la cele profesionale folosite in constructia caselor de bani si a seifurilor de valori. Suntem o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in domeniu. Reparatii usi in regim de urgenta: aprox. 30 min. de la sesizare; Reparatii usi non stop, la orice ora din zi sau din noapte", se precizeaza pe website-ul www.reparatii-usi-metalice.ro, administrat de firma Robadel Servicii, specializata in repararea usilor de toate tipurile.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar