transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 12-04-2024 4.6322 lei 4.9703 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-02-2016

Livrarea in aceeasi zi, tot mai importanta in e-commerce

Livrarea in aceeasi zi, tot mai importanta in e-commerce

In anii de inceput ai comertului electronic in Romania, magazinele online puneau accentul doar pe pret si disponibilitate, iar comenzile erau confirmate chiar si in cateva zile si livrate apoi in alte cateva zile (in situatia fericita in care se confirma disponibilitatea la furnizori). Expedierea prin servicii postale era disponibila in cele mai multe magazine, in timp ce curieratul era sinonim cu "luxul" in e-commerce.

Cu totul altfel stau lucrurile in prezent. Totul se datoreaza in primul rand evolutiei tehnologice, care a permis ca tot mai multi romani sa aiba acces la internet - nu doar pe desktop, ci si pe dispozitive mobile - laptop, ba chiar tableta si smartphone. Astfel, pe masura ce utilizatorii petrec tot mai mult timp online, apare tendinta de a muta pe internet multe activitati din viata de zi cu zi, inclusiv shoppingul. Cumparaturile online in Romania capata volum, iar mediul devine unul extrem de important inclusiv pentru mari retaileri nationali si internationali.

Magazinele sunt astfel obligate de piata sa gaseasca solutii pentru a putea livra orice comanda extrem de rapid - 1-2 zile sau chiar... cateva ore! Expedierea prin servicii postale nu mai este de actualitate, iar cea prin curierat rapid a devenit metoda conventionala. Dincolo de acest aspect, magazinele lucreaza in general cu stocuri proprii sau au implementate solutii prin care pot verifica in timp real stocurile furnizorilor.Orice magazin care nu respecta aceste "legi nescrise" (adevarate principii de functionare in e-commerce) va fi penalizat rapid de clienti si de potentialii clienti, prin recenzii nefavorabile, comenzi anulate, rata foarte mare de retur etc. Altfel spus, daca vrei sa ai succes pe piata de comert electronic din tara noastra, trebuie sa acorzi maxima atentie serviciilor, sa faci in asa fel incat clientul sa primeasca in cel mai scurt timp posibil produsele comandate.

Comunicarea este si ea extrem de importanta - clientii sunt in general informati prin e-mail si chiar SMS despre expedierea comenzii, apoi despre intervalul de livrare (atat de catre magazin, cat si de catre compania de curierat).

In unele cazuri, in aceeasi zi produsele sunt ridicate de la furnizori si livrate spre client. In Bucuresti, tot mai multe e-shop-uri ofera clientilor servicii de livrare in aceeasi zi. Acest lucru se poate face cu personal propriu, insa mult mai convenabila este colaborarea cu o firma de curierat rapid care ofera astfel de solutii. Evident, conteaza mult si pretul, nu doar calitatea. Exista astfel un serviciu care se remarca la toate capitolele - Treispe de la Fastius Curier.

"Viteza a fost mereu un element principal in activitatea noastra, iar acum oferim in Bucuresti cea mai diversificata gama de servicii ultra-rapide. Pentru magazine online, am conceput un produs dedicat - Treispe - care vizeaza livrare in aceeasi zi, la cost foarte mic. Sprijinim astfel activitatea clientilor nostri din mediul e-commerce, care au posibilitatea sa isi creasca volumele de vanzari pe o nisa in crestere - publicul care doreste sa primeasca o comanda in ziua in care a plasat solicitarea in magazinul online", explica reprezentantii Fastius Curier.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar