transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-03-2016

Pariurile sportive - diferente si asemanari in raport cu alte jocuri de noroc

Pariurile sportive - diferente si asemanari in raport cu alte jocuri de noroc

In cele mai multe tari, jocuri de noroc nu au tocmai o imagine buna, oricand de "elegante" ar fi brandurile din domeniu. Si asta in principal din cauza riscurilor si mai ales a segmentului de populatie care isi pierde echilibrul si pierde bani... mai mult decat isi permite. In primul rand, trebuie sa subliniem ca jocurile de noroc sunt destinate exclusiv adultilor, deci trebuie sa ai minim 18 ani pentru a avea acces legal la astfel de divertisment. Se presupune astfel ca, in calitate de om matur, vei avea discernamant si vei putea intelege limita dintre distractie si viciu care poate ajunge pana la dependenta.

Dintre toate jocurile de noroc, pare ca pariurile sportive reprezinta ramura cea mai "inocenta" a industriei de specialitate. Aici, chiar daca este vorba despre noroc, exista sanse de castig ce tin in mod direct de analiza unor situatii si de puterea statisticilor. In cele din urma este vorba tot de noroc (la fel ca si la sloturi sau la loterie), insa este ceva mai mult decat atat. In plus, avem asocierera cu sportul - una ce nu este doar simbolica.Pariurile sportive sunt alese in principal de cei care iubesc sa urmareasca diverse competitii sportive si doresc sa se simta mai implicati in acestea. Cand ai inclus un meci in biletul zilei, ai garantat un plus de adrenalina, mai ales daca il urmaresti live (nu doar scorul, ci faza cu faza). Castigi sau pierzi, tot ai un castig: modul in care ai "simtit" partida, spun cei mai multi jucatori.

Pentru a pastra echilibrul, ca si in cazul celorlalte jocuri de noroc, la pariurile spotive trebuie sa pariezi doar sumele pe care iti permiti sa le pierzi. Senzatia este la fel de placuta si atunci cand pariezi 5 lei, nu trebuie sa ajungi la sute de lei pe un bilet, pentru a avea un profund sentiment negativ in caz de esec. De fapt, sumele trebuie raportate exclusiv la veniturile jucatorului si la modul in care acesta isi construieste bugetul. Pentru unele persoane 20 de lei poate insemna o suma mare, in timp ce pentru altele cateva sute de lei pur si simplu nu se simt in cheltuielile zilnice...

Sportul a ajuns astazi live nu doar la TV, ci si online - pe desktop / laptop, dar si pe tableta si smartphone, oriunde te-ai afla. La fel si pariurile. Se poate juca la case de pariuri online, simplu si legal (doar la agentii licentiate in Romania). Site-uri precum Tipzor le ofera pasionatilor din domeniu o multime de resurse relevante - sfaturi, informatii, stiri, acces la promotii.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar