transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 




A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-02-2015

Pentru a evita cozile la ANAF, Declaratia 200 poate fi depusa din timp

Pentru a evita cozile la ANAF, Declaratia 200 poate fi depusa din timp

Cei care asteapta luna mai 2015 pentru a depune Declaratia 200 pentru 2014 in ultima parte a termenului legal vor fi nevoiti cel mai probabil sa infrunte cozi destul de mari la ghiseele ANAF special dedicate acestei proceduri.

Daca sunt deja clare calculele pentru anul trecut, Declaratia 200 ANAF se poate depune din timp si se poate descarca direct de aici intr-o varianta care are deja completate si datele unui ONG. Astfel, fara a plati nimic in plus in afara de ceea ce datorati statului, redirectionati 2% din impozitul pe venit catre o fundatie ce va utiliza banii pentru ajutorarea persoanelor cu probleme iminente. Detalii in acest sens gasiti si pe www.fundatia.eu - site-ul web al Fundatiei Refresh.

Evident, puteti descarca declaratia 200 si in format necompletat, daca doriti sa completati manual datele unui alt ONG. Oricum, societatea civila recomanda sa nu ratati oportunitatea de a intoarce acesti 2% catre noi insine, pentru ca orice fapte bune realizate de ONG-uri se reflecta de fapt asupra intregii societati, mai mult sau mai putin evident.

Declaratia 200 este formularul care trebuie depus la ANAF de catre persoanele care realizeaza venituri in bani si/sau in natura (in Romania) care provin din activitati independente (profesii liberale, PFA, venituri din brevete si inventii, etc), cedarea folosintei bunurilor (de exemplu inchirierea unui imobil), activitati agricole pentru care venitul net se stabileste in timp real si alte activitati.

com/instructiuni-completare-declaratia-200/" target="_blank">Instructiuni de completare a declaratiei pot fi gasite pe internet, pe site-ul celor de la ANAF, dar si pe alte website-uri de profil.

Doar persoanele care au venituri din afara salariilor trebuie sa depuna declaratia 200. Cei ce lucreaza exclusiv pe baza de contracte de munca nu sunt obligati sa depuna nicio declaratie, acest lucru cade in sarcina angajatorului, care raporteaza toate veniturile angajatilor sai. Totusi, cei ce vor sa redirectioneze 2% din impozitul pe salariu pot completa si depune declaratia 230.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar