transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-09-2016

Piata de locuri de munca pune tot mai mult accent pe competente

Piata de locuri de munca pune tot mai mult accent pe competente

Desi diplomele si experienta din CV sunt importante in sine pentru a te introduce uneori in atentia unor companii, in realitate tot mai multe firme recruteaza punand accentul pe competente si chiar prefera formarea tinerilor candidati in randul echipei, atat timp cat considera ca acestia indeplinesc cerintele de personalitate necesare integrarii.

Mai exact, conteaza dorinta, implicarea, atitudinea, alaturi de cunoasterea limbilor straine si de capacitatea de a munci. Se poate spune ca tot mai multe companii isi cresc viitorii lideri in interior, investind in formarea acestora si oferindu-le pachete de beneficii tot mai tentante, pe masura de acestia confirma asteptarile.

Noul trend este tot mai vizibil chiar si in mari corporatii prezente in Romania, in diverse domenii, in special in comert - retail, dar chiar si in PR si alte domenii foarte diferite unul fata de celalalt.

Recrutarea in sine este diferita fata de cea conventionala - interviurile cauta sa valideze anumite valori pe care compania si le doreste prezente in personalitatea candidatului ce isi doreste un loc in respectiva echipa. Dincolo de hartii si alte "dovezi", se apreciaza mai departe competentele reale, cele care fac diferenta intre acceptabil, bun si foarte bun.

O initiativa demna de remarcat este cea a DARE International Trade Academy, care se prezinta drept academia comerciala conceputa special pentru a identifica si forma cei mai buni specialisti in comert international. Procesul de recrutare este rapid si diferit: o zi, interviuri, feedback final in 48 de ore; discutii libere, prezentari, jocuri de rol, armosfera prietenoasa, mediu informal.

DARE International Trade Academy face angajari si pregateste in fiecare sesiune de recrutare din Iasi, Brasov, Constanta (si din Polonia) specialisti in comert international business to business.

Datele acestor sesiuni de recrutare pot fi gasite online, pe website-ul organizatiei. Informatii despre sesiuni si locuri de munca - dare-tradeacademy.com, actualizat permanent.
 

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar