transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-08-2016

Produse si servicii pentru posesorii de animale - o piata mereu in crestere

Produse si servicii pentru posesorii de animale - o piata mereu in crestere

La inceputul anilor `90, la fel ca multe alte segmente de business, piata de produse pentru animalele de companie a pornit practic de la zero. In anii urmatori, dezvoltarea a fost una accelerata, exponentiala chiar. Mai departe, sectorul a inceput sa ofere semne de maturizare, insa crestere a fost permanent - si situatia continua si in prezent.

Totul are legatura de fapt cu evolutia societatii romanesti. In primul rand s-a modificat statutul cainelui / pisicii in familie - din rol functional, intr-un rol de prieten ce merita grija si rasfat maxime. In acelasi timp, a crescut nivelul de trai al populatiei, lumea a devenit mai ocupata, retailul modern s-a dezvoltat puternic... asadar acum este optiunea "normala" sa cumperi hrana (si consumabile, si accesorii) pentru animale din comert, sa folosesti solutii specializate.

Mai tarziu decat sectorul de produse pentru animale s-a dezvoltat cel al serviciilor pentru pisici si caini. Au aparut tot mai multe cabinete veterinare dedicate animalelor de companie.

De asemenea, au aparut saloane de cosmetica veterinara - la inceput vazute ca ceva excentric, ulterior considerate un segment normal de piata de specialitate.

Serviciile dedicate cainilor si pisicilor s-au dezvoltat si s-au diversificat. Exista unitati de cazare pentru caini si pisici, firme ce asigura plimbari, ingrijire, transport pentru animale de companie. Taxi pentru pisici si caini - iata un concept nou ce exista in prezent in Bucuresti.

Un domeniu aparte este cel legat de transportul international al animalelor de companie. Ai nevoie de transport pisici sau caini pe distante lungi, din Romania catre tari precum Anglia, Franta, Olanda, Germania, Belgia, Austria sau Ungaria? Exista o varianta simpla: sa apelezi la o firma specializata in astfel de transport international.

Animalele vor calatori in conditii foarte bune, in conformitate cu reglementarile legale in vigoare la nivel european. Totul se intampla 100% legal. Exista masini adaptate transportului animalelor vii - instalatie de climatizare automata, inregistrator de temperatura, custi individuale, ingrijitori pentru animale pe durata transportului etc.

Cei care detin pisici pentru care au nevoie de transport international pot accesa www.transport-pisici.net precum si pagina oficiala de pe cea mai populara retea de socializare in tara noastra - www.facebook.com/transport.pisici.international. Compania este prezenta in Bucuresti - Sos. Viilor 96, Sector 5.

Ce se asteapta in anii urmatori pe piata de produse si servicii pentru animalele de companie? Cu siguranta o crestere, fie ea si mai redusa de la an la an. In continuare exista potential major, drept dovada tot mai multe companii internationale intra in tara noastra sau aduc noi branduri pe piata locala.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar